Adventskalenders openen

Ik maak met jullie de eerste vijf deuren/doosjes open op 1 december van maar liefst vijf adventskalenders. Een adventskalender is een kalender die vanaf 1 december aftelt tot (en met) Kerst. Meestal ken je deze wel in de chocoladeversie, waar je telkens een deurtje moet openscheuren om een klein chocolade vormpje te ontdekken en die vervolgens op te eten. Maar heel veel merken hebben er ondertussen hun eigen versie op gemaakt en vind je er dus in allerlei vormen, maten, prijsklassen en vooral met verschillende soorten inhouden. Dit jaar koos ik voor die van:

  • de Rituals, met voornamelijk geur- en verzorgingsproducten en een heel mooi design.
  • Kinder Surprise, want chocolade hoort er iedere dag toch wel een beetje bij!
  • Aldi, omdat ik toch best nieuwsgierig ben naar hun kalender die er leuk uitziet. Vooral op kinderen gericht of die dat graag willen knutselen in Kerstthema.
  • JBC, die volgens mij voor de eerste keer met een kalender uitkomt? Eentje met juwelen is toch eens wat anders! Ik koos niet voor die van de H&M, vermits daar heel veel ringen achter de deuren zitten die niet aanpasbaar zijn. Wat toch wat spijtig is als je een hele doos koopt en je er waarschijnlijk de helft niet van kan gebruiken!
  • Yves Rocher, die ik al sinds vorig jaar wou! Deze was toen uitverkocht, maar nu heb ik er eentje in mijn bezit. Deze kalender is ook fijn omdat hij een basis geeft van wat ze in hun gamma hebben, wat handig is om het merk een beetje beter te leren kennen! Heb je deze vorig jaar gekocht? Via sociale media hoor je wel dat deze veel lijkt op de doos van vorig jaar…

Dit waren de vijf kalenders die ik heb gekocht! Sommige kalenders vraag je best ook aan de kassa omdat ze soms in hun voorraad verscholen zitten… Die van The Body Shop zit er na twee jaar niet bij, omdat deze niet echt vernieuwend is tegenover de vorige jaren. Ik koop dan liever producten die ik wel fijn vind, dan weer dezelfde producten in mijn schuiven te hebben zitten! Maar de tekeningen op hun dozen zijn dit jaar heel mooi gemaakt!
Hoe weet ik ongeveer welke producten er in de dozen zitten? Je kan al heel lang van te voren piepen wat ze te bieden hebben in hun kalenders op de website van het merk zelf (en veel youtubers maken heel de kalender al open voor 1 december) en de kalenders zijn gemaakt met dezelfde visie als die van de winkel. Tegen 1 december ben ik dan al lang (gewillig?) vergeten wat er in schuilt!

Je kan me via Instagram volgen om iedere keer weer een nieuw deurtje/doosje te openen in Instastories! Heb jij een adventskalender?

Je kan me volgen via: Instagram, Twitter, Youtube en Facebook.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *