Catrice’s shy flamingo

Flamingo’s, best nog mooie rose beestjes, en vooral verwonderlijk door hun evenwicht! Het gaat wel niet over flamingo’s, maar over een lippenstift met een verlegen naampje.

110 Shy Flamingo is een lippenstift van de Cruise Couture limited edition.

De verpakking op zich, vind ik vrij chique ogen. Deze is zilverkleurig en neemt zijn omgeving op als een spiegel. De onderkant heeft een doorschijnend gedeelte. Als je de stick opendoet zie je aan de basis van de stick een doorschijnend ringetje waarop ‘catrice’ staat in reliëf.

Op de lippenstift zelf is ‘catrice‘ nog eens ingedrukt.

Het stickertje op de onderkant geeft een roodroze kleur aan met shimmer. De kleur op zich is echter op mijn hand (swatch) een neonrose kleur met wat shimmer. Wat mij ergens wel happier maakt! Echt een kleurtje voor de zomer.

De lippenstift voelt zacht aan en heeft een crèmerig textuurtje, wat aangenaam aanvoelt (een beetje als een lippenbalsem). Op zich is hij medium wat de dekking betreft, maar je kan hem wel wat opbouwen. Verder is de kleur zeker en vast shimmery, maar je wordt geen discobal van.

Wat me ook opviel was dat hij een subtiel zoetig geurtje had. Maar dit is zeker niet van kilometers afstand te ruiken (bij wijze van spreken), zoals ik al zei: subtiel.

Wat mij betreft een een mooi, zomerse lippenstift met een chique-ogend omhulsel. Wil je deze ook in je collectie, wacht dan niet te lang mits deze een LE is. De prijs is 3€99.

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Catrice’s shy flamingo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *