Dove Derma Spa: summer revived

Het zonnetje is er!

thumb__MG_9831_1024

Dove heeft een bodylotion met zelfbruiners voor een natuurlijke glans. Ikzelf ben een bleekscheetje, maar ik bruin toch wel redelijk snel. Dat zonnebruin is wel altijd snel weg.

thumb__MG_9832_1024

thumb__MG_9834_1024

Spraytan, zelfbruiners,.. is niets voor mij. Doordat ik zo bleek ben, ben ik altijd bang van achter te blijven met oranje strepen,… Deze bodylotion van Dove zou een natuurlijke en subtiele zelfbruiner bevatten die je een spa-gevoel bezorgd. Buiten de bronzen glans zou het je huid ook verzorgen en voldoende hydrateren. De Cell moisturisers zijn ingrediënten die van nature in zaadoliën voorkomen en die zorgen voor het reguleren van de vochtbalans en een hydraterende werking hebben.

thumb__MG_9836_1024

Vermits ik zeer licht ben van huidskleur, heb ik die voor de lichte tot medium huid uitgekozen. Deze is zeker geschikt voor bleekscheetjes onder ons! Het smeert mooi en egaal uit. Het dringt redelijk snel in de huid en geeft je nadien zachte en gehydrateerde benen. Ik moet wel zeggen dat als je (zeer) droge benen hebt dat deze bodylotion op zich niet voldoende zal zijn. Ik gebruik hem niet iedere dag, maar toch een paar keer per week en mijn benen hebben een gebruind effect, zonder dat het gefaket lijkt.

thumb__MG_9841_1024

De gouden tube ligt gemakkelijk in men hand en je krijgt het product er gemakkelijk uit. Het heeft de typische Dove-geur en zorgt voor natuurlijke bruine zomerbenen! Een tube van 200ml heb je voor 7€99.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *