Flawless Revolution

Een palette met 32 oogschaduwen en een rosé gouden verpakking. Je kan me niet kwalijk nemen dat deze in mijn mandje terechtkwam! Of wel?De rosé gouden verpakking is enorm shiney en lonkend voor het oog in de zon. Vooral ook de “flawless” die in reliëf gedrukt staat. In de winkel stond geen testpalette, dus moest ik wel uitgaan op de prentjes van op de achterkant. Hoewel dat dit niet de exacte weergave is van de kleuren, waagde ik het er toch op.
Bij het openen van het kartonnen doosje, was ik verrast dat de palette ook in een plastick zakje zat. Op een of andere manier gaf mij dit een luxe-gevoel. Eens alle verpakkingen aan de kant, verschijnt er een mooie klassieke zwarte doos, bedrukt met rosé gouden letters. Mijn hart is al wat sneller aan het kloppen en ik ben vooral benieuwd naar de binnenkant!
Aan de binnenkant wacht mij een gigantische spiegel waar ik alleen maar blij mee kan zijn. Alle kleuren hebben een naam die gedrukt staan op een protectieplastickje. Eens dat weg is, zie je 32 kleuren en kleurtinten. Je merkt dat ze in groepjes bij elkaar staan, maar ze kunnen natuurlijk ook kris kras door elkaar gebruikt worden.
Er zijn zowel matte als zeer glinsterende en metallische kleuren. Zowel nude- als donkere tinten. De kleuren zijn vrij divers en daardoor kan je er best wel veel kanten mee opgaan! Ik vind ze ook goed gepigmenteerd, op “paper” na. Deze palette maakt me zeer blij!
Bij het aanbrengen merk je wel dat ze wat poederig zijn. De kleuren blenden goed, maar soms ook te goed. Het is leuk dat alles goed mengt, maar het is ook niet de bedoeling dat alles één kleur wordt. Al bij al een fijne palette met veel mogelijkheden!

Revolution ULTRA 32 Professional Eyeshadow Flawless: 12€99

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *