Hema blushes you away!

In de nieuwe, volgens mij Kerst-, collectie van de Hema horen drie blushes. Voor ieder huidskleurtje wat wils, mits er een lichte, een medium, en een donkere blush te vinden is. Ik heb dit keer gekozen voor 02 Medium, en dit mits ik toen nog mijn bruin kleurtje had van in de zomer… Toch past deze nog steeds met mijn huidskleurtje!

De blushes kosten 5€50 per stuk en limited edition!

Eerst verwachte ik niet al te veel van deze blush, maar toch werd ik aangetrokken door het toch wel luxueuze patroontje. Het heeft namelijk een soort van ‘kussentjes’-patroon, waarbij de vierkantjes naar boven komen. En als je heel goed kijkt, zie je rond elk kussentje ‘HEMA‘ staan!

Net zoals ik al zei, verwachte ik niet zoveel van deze blush… Dit bij omdat ik de blushes niet kon testen in de winkel zelf, en dat ik dus helemaal geen idee had over het pigment. De 02 Medium blush is een donkerroze blush en heeft een mat uitzicht, hoewel hij een gouden glansje over zich heeft. Ik vind het best een mooi kleurtje, zeker als de zon er op schijnt! Dan zie je dat gouden glansje veel beter. Wat het pigment betreft, hoef je je geen zorgen te maken, mits deze best goed is!

De blush is verder ook niet poederig, wat je soms wel hebt met goedkope blushes, en voelt deze zeer zacht aan.

Uiteindelijk heeft deze blush mij best wel positief verbaasd! Wil jij ook zo’n blush bemachtigen, begeef je dan gauw in een Hema, mits deze blushes limited edition zijn!

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *