Jip en Janneke goes make-up

Jep, Jip en Janneke vind je nu, op de make-up van de Hema. Je vindt er Siepie op de Bronzing powder, Takkie op de oogschaduws, Jip op de nagellak en op de lipglossjes staat iedereen. Zelfs Janneke! Ik heb niet alles gekocht, de basislak (doorschijnende) en de zilvere niet, mits deze precies indentiek waren aan degene die ik pas gekocht had bij de Hema zelf. De witte oogschaduw en de licht-rose lipgloss ook niet.

Dit is de 01 Terra Bronzing Powder, 9g en heeft zoals op ieder potje, behalve bij de lipglossjes, een leuke boodschap erop. Make Every Day A Happy Day, deze boodschap maakt het het ook leuker om te zien, naast het katje dat er ook opstaat. Spijtig genoeg, is de kat niet verder ingedrukt in de bronzing zelf. Dit had deze bronzing toch iets proffesioneler gemaakt. Ook lijken de potjes erg op deze van Mac. Bij Mac, toch niet bij de potjes die ik gezien heb, is er ook niets ingedrukt van vorm. En natuurlijk kon en moest op de eerste foto mijn kat zeker niet ontbreken. Dit is Venus. De bronzing Powder kost 5€50.

Dit zijn de oogschaduws met Takkie er op. Steeds dezelfde boodschap, en steeds veel pigment. Op de eerste foto zie je hoe sterk de potjes nog op Mac lijken. Het rose is 03 pink, deze heeft veel pigment en glittertjes. Het grijze, wordt als zwart aanzien en heeft de naam 01 black. Je zou dan kunnen zeggen dat het een zeer licht zwart is met glitters. Op de 3e foto zie je de grijze kleur sterk, maar op de 4e foto zie je glittertjes het best. Deze geeft ook wel veel pigment af en kosten 3€95.

Dit is het donker-rose lipglossje, fushia, van de collectie. Deze heeft ook zoals de rest veel pigment en heeft een lichte shimmer. Op het dopje staan Jip en Janneke, Takkie en Siepie. De prijs is 2€95.

Als laatste het rozige nagellakje. In het begin was ik bang dat dit rose veel te donker ging zijn. Maar nee, hoor, deze heeft tegen over de rest minder pigment. Op men nagel is het iets lichter dan in het potje bij het 2e laagje. Ook vind ik dat of je nu 1 laagje of 2 laagjes zet, niet veel verschil. Het 2e geeft enkel iets meer dekking en versterkt de kleur iets meer. De 1e foto onderaan links, is de eerste laag, en de foto ernaast is de 2e laag (een beetje onduidelijk, sorry!). De potjes zelf lijken meer op deze van Catrice van grootte en vorm, in beide zit trouwens 10 ml in. Het dekseltje is dan weer het matte van Mac. Gewoon het dekseltje van Catrice maar in een zwarte matte kleur. Het borsteltje in het potje van de Hema is iets smaller dan dat van Catrice. Het nagellakje kost 2€95.

Hebben jullie al iets van deze collectie, en wat vinden jullie ervan of zouden jullie het kopen?

Be Sociable, Share!

4 Gedachten over “Jip en Janneke goes make-up

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *