Koopjes limited edition

Dit keer waren de limited editions zeer goed op tijd! Zowel Catrice als Essence waren beiden in Kruidvat. Ik heb wel enkel van Essence gekocht, mits Catrice me een beetje teleurstelde. Moest ik me nog bedenken, kan ik nog altijd terug gaan kijken. Bij ons in de Kruidvat, staan er meestal nog wel dingetjes die achterblijven. Hieronder zie je mijn koopjes. Lees ook snel verder!

Ik zal beginnen met de lakjes. De collectie op zich heet ‘Denim Wanted!‘, en steeds namen verbonden met jeans. Ik heb er drie gekocht, mits het roze al niet zo flashy leek als aangekondigt en zo had ik al een lakje van Essence zelf. Moest ik de kleuren naast een hebben gezet, dan zou je hetzelfde resultaat hebben. Dit zou ik een beetje zonde vinden. Hieronder zie je ze alle 3:

Ik zal beginnen met de middelste, het zwarte. De zwarte die je zowel hierboven als hieronder ziet heet 02 I love my jeans. Net zoals de 2 andere lakjes bezit dit lakje 9ml. Het beloofd een langdurig effect. Het lakje zelf is zwart met een grijze vloed er doorheen. Het heeft zo’n grijze shimmer. De dopjes van de 3lakjes zijn zwart.

Hieronder zie je het blauwe lakje. Het lakje is donkerblauw en is neutraal qua kleur. Hiermee bedoel ik dat hij geen shimmer heeft. 03 My boyfirend’s jeans, is zijn naam geworden. Ook dit lakje beloofd een langdurig effect.

Het laatste lakje, is het grijze. Deze heet 05 Fivepocket Grey. Deze heeft net als de blauwe, een neutraal grijs. Dit is een lakje waar ik toch naar uitkijk, mits ik een lichtgrijs lakje zoek.

De lakjes heb ik nu allemaal getoond, nu nog de oogschaduws. Het zijn duo-oogschaduws. Hieronder zie je de 2 dat ik heb gekocht:

Ik zal met het linkse beginnen. Dit is 03 I love my jeans, deze is dezelfde naam als het zwarte lakje. Ik zou het zwarte lakje eerder hebben verbonden met de rechtste oogschaduw, mits deze ook zo’n zwarte kleur heeft. Het 03 duo, vind ik toepasselijker bij het 05 Fivepocket grey. Op de rand aan de binnenkant, zal er een soort van magneet zijn, mits deze kanten elkaar aantrekken. In je zak gaat het dus niet opengaan, waardoor ofwel je oogschaduw naar de knoppen is, ofwel je tas. Of beiden. Bij de aankondiging had je het venstertje met de jeansstof dat iedereen aansprak. Tot mijn teleurstelling, is er niet eens draad, dat bij de venstertjes de vinden zijn. Het is allemaal karton/papier, niets van reliĆ«f. De buitenkant is net zoals de binnenkant met sterretjes versierd. Aan de binnenkant heb je aan de linkerkant een gidsje. Deze zegt je waar je welke kleur moet aanbrengen. En aan de rechterkant de duo’s met een duo-kwastje. Op het kwastje staat er Essence en beide kanten zijn zeer zacht! Het heeft dezelfde textuur als sponsjes om je fond de teint mee aan te brengen.

Dit is de 03 I love my jeans, en hieronder zie je 01 Forever mine.

Van deze 2 duo’s verwacht ik toch wel veel pigment, wat toch ook een belofte is van op de achterkant van beide oogschaduws. Hebben jullie al iets van deze collecties?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *