L’ oréal Botanicals fresh care Coriander shampoo

Ik schrijf niet snel over shampoo… Maar er waren toch een paar dingen waarom ik er deze keer wel eens over wou hebben.
Allereerst vond ik vooral die flessen zo leuk om naar te kijken. Ze hebben een authentieke uitstraling, net zoals de rest uit het “Botanicals Fresh Care” – gamma. De fles is redelijk groot en bevat 400ml. Bij gebruik vind ik hem zuinig, waardoor je redelijk lang kan doen met de fles! Wat ik handig vind werken is het pompsysteem. Want soms zijn deksels en draaidoppen niet zo handig onder de douche (herken je het?). Wel is een pompje niet zo handig als je de shampoo ergens mee naartoe moet nemen.
Koriander versterkt het haar en is in de shampoo verwerkt via de olieën van het korianderzaad. Verder zijn er ook sojabonen en kokosnoot in verwerkt. De shampoo bevat geen siliconen, parabenen of kleurstoffen. Als ik je dan ook vertel dat de fles is gemaakt uit 100% recycleerbaar materiaal en dat koriander biologisch afbreekbaar is, is het hele natuurlijke concept van het Botanicals-gamma best wel duidelijk! Wat ik ook fijn vind is dat ze je erop wijzen om water te besparen en de fles te recycleren. Heb ik nog nooit eerder gezien op een verpakking (toch niet van cosmetica en dergelijke)!
De eerste keer dat ik een pompje nam, kwam er een enorme sterke geur naar boven. De geur van koriander. Het is best een straffe geur als je deze niet gewoon bent, maar ik ben er ondertussen al aan gewend. De geur is fris en de shampoo wast mijn haar goed. Het goedje is doorschijnend en schuimt matig. Het is niet zo dat je een schuimkapsel kan maken, als je begrijpt wat ik bedoel (hihi).
Een shampoo met een leuk en natuurlijk concept, dat een straffe maar frisse geur heeft in een mooie fles om in je badkamer te laten pronken!

L’ oréal Botanicals fresh care Coriander shampoo: 9€99

Bewaren

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “L’ oréal Botanicals fresh care Coriander shampoo

  1. Pingback: Flashback maart 2017 | Mademoiselle en Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *