Scarlet’s number 33

Laatst zag ik een mooie lipbalsem van Gosh, Scarlet genaamd. Toch deed hij mij verschieten… Benieuwd waarom?

Het is niet dat ik negatief verschoten ben… Het is namelijk zo dat ik mij had verwacht aan een neutrale kleur en dat ‘ie er dus wit uit zou zien. Maar niet is minder waar!

Zoals jullie hierboven zien, heeft de lippenbalsem een paarse kleur… Mijn hart stond even stil, mits ik mij niet echt zag rondlopen met paarse lippen! Gelukkig voor mij, is het maar lippenbalsem en heeft het niet echt de kleur dat hij doet uitstralen…

Hij heeft namelijk een roze schijn. Hieronder zien jullie een voor en een na foto:

Zonder lippenbalsem.

Met lippenbalsem.

 

Met de foto hierboven zie je goed dat het voor balsem toch nog mooi gepigmenteerd is. Naast de kleur, hydrateerd de balsem mijn lippen ook voldoende, en zou ‘ie dus best mijn Labello kunnen vervangen. De balsem op zich zegt dat het een Soft’n shine lip balm is. Op de foto hierboven zie je ook wel dat hij een mooie glans geeft aan mijn lippen. Toen ik hem op mijn lippen aanbracht, voelde het echt zacht aan! Mijn lippen voelden ook niet meer zo ruw aan als voordien. Dus deze aan deze belofte voldoet hij ook.

De verpakking vind ik best wel chique ogen. Het heeft een donker grijze kleur met een metaalglans. Binnenin is hij echter zwart.

Met deze nummer 33 Scarlet van Gosh ben ik super blij en zou ik hem echt wel aanraden. In het vervolg zal ik misschien wel beter opletten met het kopen, maar zou ik zeker meer risico’s durven pakken. Mits dat deze aanstaanjagende paarse, toch wel een geweldige roze is geworden!

 

 

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *