Whoom! Boooomm!!

De Whoom! Boooomm!! LE van Essence ligt nu in de winkels! Ik ben er natuurlijk meteen opgesprongen, hoewel er toch al wat spulletjes wegwaren… Ik heb voor jullie een mood-lipglossje, een nagellakje, vijltjes, de eyeliner en tot slot de stickertjes.

Ik zal eerst beginnen met het lipglossje. Er zijn er 2 in het totaal, waarvan ik 01 Muse Marilyn heb gekozen. Het is een roze kartonen verpakking met op de zijkant de kleuren die het kan worden. Op de rug van mijn hand zie je eerst een blauwachtige gel, en na een paar seconden begint het te verkleuren tot rose. Ik denk wel niet dat hij verandert volgens je ‘gevoelens’. Per lipglossje is het 1€99 en er zit 10ml in.

Vervolgens is er het lakje 03 You’ve got the art. Het is een pastelgroen kleurtje, met een fel kantje.

Het heeft 2 laagjes nodig en dekt goed. Ook blijft het lang zitten en het droogt niet al te traag. :p

Bij het lakje hadden ze ook beter gezet, dat het verandert naargelang je ‘mood’, of naargelang het licht. Zoals op de foto’s zien mijn nagels groen, maar eens ik in het zonnetje zat, zagen mijn nagels er flashy geel uit! Erg is het niet, maar wel even schrikken 😉 … Hierboven een foto’tje zonder flash, en hieronder met flash. Het is 1€75 per lakje en er zit 8ml in per potje.

Vervolgens zijn er de mini-vijltjes, met naam 01 Pow Wow. Ik was er super benieuwd naar, en werd uiteindelijk nog meer verrast… Een doosje kost 1€59 en is zo groot als mijn handpalm. En ik heb al kleine handjes 😉 .

De vijltjes zijn zo lang als men vinger en hebben allemaal een ander motiefje. Een rode met dollartekentjes, een groene met tekstballonetjes (zoals in de strips), en dan een paarse en een groene die uitlopen in paars en in het rose. Super schattig, en toen kwam men verbazing! Ik haalde er eentje uit, en hup er zaten nog 4 vijltjes onder. Dus in totaal zijn er 8 kleine vijltjes, dus super handig voor onderweg!

Dan zijn er schattige stickertjes. De foto is wat wazig, maar dan zie je vorm wat 😉 . Het stickervelletje heet 01 Hey Ya! en er zitten in totaal 30 stickertjes in. Stickertjes zoals $-tekens, uitroeptekens, lippen, tekstballonnetjes, en de Whoom!-Boooomm!-woordjes. De stickertjes kosten 0€99.

Als laatste is er het creamy eyeliner paletje dat 2€99 kost. Het heet 01 Kawoom en bezit 4 kleurtjes met een borsteltje. Een huidskleurtje, een donker groen en donker blauw kleurtje, en dan nog een donker grijs- zwart kleurtje. In allemaal zit een lichte shimmer en zijn makkelijk uitsmeerbaar. Ze bezitten een redelijk pigment. Maar er zit een maar’tje aan… Ik zou het eerder gebruiken als creamy oogschaduw, in plaats van eyeliner. Hieronder zie je links een foto zonder flash en rechts eentje met flash. Op de rechterfoto zie je ook een fijn lijntje met het borsteltje. Het bijgevoegde borsteltje vind ik wel wat onhandig om op je ogen te gebruiken…

Dit was het! Hebben jullie al iets uit deze LE? Wat vinden jullie van deze collectie?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *