Back to nature met ‘I am’

Het is de eerste keer dat ik iets koop in de I Am, denk ik. Ik vond het altijd zo hard lijken op de juweeltjes van de Six, maar dan duurder… Nu ging ik er binnen en jepla, sale! Er stond boven de rekken telkens 1€ en dus dacht ik dat sommige juweeltjes verkeerd geplaatst waren mits er 2€ op stond. Maar nee… Eens aan de kassa waren de armbandjes 1€ en wandelde ik met nog een grotere glimlach de winkel uit!

Beide armbandjes zijn van eenzelfde collectie, maar ze hebben geen naam. Volgens mij moet het is met de natuur te maken hebben. In plaats van plastiekjes, zijn het namelijk van die kartonnen plaatjes met een zwaluwenprint, waar de juwelen aan vast hangen. Het geeft een trendy, maar toch nog ecologische look. Beide armbandjes zijn best simpel, maar telkens met een leuk detail.

Het eerste is een leren gevlochten bandje, met van die leuke kubuspareltjes (hé ja, wiskunde!) die het helemaal compleet maken. Het is een dun armbandje met een simpel slotje. Het armbandje zit losjes rond men pols en was 1€ in plaats van 5€95.

Het tweede armbandje is een goud-rozig koortje met een blaadje aan. Aan beide kanten van dit hangertje is er mooi in detail gewerkt en zie je dus subtiele nerfjes. Bij dit armbandje is er ook een simpel slotje, enkel hangt er een klein hartje aan. Leuk detail! Dit armbandje was 1€ in plaats van 4€95.

Kopen jullie vaak armbandjes, of komen jullie soms ook zo’n sales tegen?

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Back to nature met ‘I am’

  1. Sophie

    Ooh! die zijn echt héél mooi!:) Zou ik ook meteen aandoen:p
    & echt super dat ge die voor zo’n lage prijs hebt kunnen kopen:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *