Billy Neuville handtas

Meestal koop ik sakoshkes die niet van een of ander merk komen. Ik vond ook niet echt DE handtas van mijn dromen om er zoveel geld aan te durven spenderen. Maar het tij is gekeerd en ik heb de stap genomen. Ik ben enorm blij met de kwaliteit en de trots die ik krijg telkens wanneer ik hem draag. Daarom stel ik jullie voor aan Billy Neuville.

Neuville is een Belgisch merk en dat maakt mij als Belg enkel maar fierder.

Hij heeft gouden details, wat de zak toch best wel enig glamour-gehalte heeft. De rits van de flap is spijtig genoeg vals. Wel is de rits omheen de zak zelf echt en kan je hem als het ware vergroten of verkleinen. Hij heeft heel wat ruimte binnenin. Ik kan er gemakkelijk mijn Ipad, portefeuille, notitieboek en dergelijke wegsteken en dan is er nog heel wat ruimte over voor al mijn prulletjes. Er is een tussenvak en een aparte rits om nog wat dingen in te stoppen. Verder heeft het een sleutelhanger en een vakje voor je GSM of balpennen. De tas heeft ook een extra riem dat je kan aanpassen.

Ik ben enorm blij dat ik de stap heb gezet om toch eens een designerstas te kopen. Het geeft vooral ook een “waw”- gevoel als ze het in een mooie stoffen zakje steken en je er even in de winkel voor de spiegel mee kunt pronken. Het geeft mij enig vertrouwen en ik voel me er trots mee. Wat een handtas toch wel niet kan doen!

Be Sociable, Share!

5 Gedachten over “Billy Neuville handtas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *