Claire’s beautycase

Ik was al een hele tijd op zoek naar een beautycase’je. Wel nu heb ik er eentje gevonden. Het is wel niet zo’n handbagage beautycase, maar toch. Ik zocht vooral een tasje waarin ik productjes kon leggen/zetten als ik op reis ging of gewoon thuis, zonder dat ik bang hoef te zijn voor het uitlopen. Mits, moest het uitlopen, is het geen drama. De stof binnenin en aan de buitenkant zijn makkelijk afkuisbaar. Ik heb er een superschattige gevonden in de Claire. Ben je benieuwd? Lees dan maar verder!

Het is een, natuurlijk, rose tasje met zwarte bolletjes op. Verder heb je er nog, aan de voorkant een zwart strikje. Om het open te doen heb je een zwarte rits (met 2 ritsjes) , die bijna helemaal rond gaat. In de lengte is het zo’n 22cm, in de hoogte en breedte 14cm. Ik vind dat er heus wat in kan. Het is wel zo dat ik bijvoorbeeld mijn reinigingslotion (200ml denk ik) van Nivea er net niet in de hoogte in kan, maar die leg ik dan wel neer.

De binnenkant was helemaal volgepropt met papier, maar eens deze er uit te hebben gehaald zag ik een klein spiegeltje! Zo klein is deze niet, maar toch was ik verrast. Er plakte een beschermingsplastiekje op. De binnenkant is zwart. Dit vind ik op zich niet zo erg, mits de meeste make-up spulletjes zijn toch wel gekleurd, of met lettertjes. Je ziet ze wel zitten 😉 . Hij heeft me 14€15 gekost. Vond ik op zich misschien wat veel, maar toch. Ik ben er blij mee!

Nog een foto’tje:

Dit was het! Hebben jullie al een beautycase?

Be Sociable, Share!

3 Gedachten over “Claire’s beautycase

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *