Koopjes van aan Zee

zonder flash                                                           Met flash

Aan zee heb ik wat geshopt met men meter, niet veel, maar iets leuks. Er was ook niet veel tijd om te shoppen, we gingen bijna de hele namiddag naar de zee om te zwemmen,… En om echt te shoppen moest je in de winkelstraat van Blankenberge zijn. We hebben er veel winkeltjes gedaan, maar voor ik men zinnetje vond, was het al bijna tijd. Hier heb ik trouwens enkel men bovenste gevonden. De broek heb ik pas nadien bij Landgraaf gevonden. Waar ik trouwens hetzelfde ‘topje’ vond als in dat andere winkeltje. Het is zo’n winkeltje, met allemaal kledingen met een onbekend merk. Ik weet niet eens hoe die winkel heet. Het was een kleur die ik nog niet had, maar me wel gaat. Ook het model, waarvan ik versteld stond. En een armbandje is er ook nog. Hieronder (klik op ‘more’) kan je meer lezen…

Het bovenste is van dat onbekende winkeltje. Het heeft geen merk, geen maat en geen etikette. Er is enkel een etiketje dat het in Frankrijk is gemaakt, op hoeveel je het mag wassen en dat het grootste deel uit viscose bestaat. Dit is de soort stof. Het heeft een bruinachtige, kaki kleur zo van die leuke vleermuismouwpjes. Het enige nadeel met zo van die mouwen is dat je er moeilijk een pull of een vest over aan kan doen. Aan de onderkant is er een brede band dat elastisch is en aan de bovenkant (achterkant) staat er een kruising op de rug. Volgens mij heeft het 10€ gekost.

Dan de broek, deze heb ik gekocht bij Landgraaf. Hier was ik nog nooit binnen geweest, maar ik vond er best wel leuke spulletjes. Het is een linnen broek die, denk ik 19€ heeft gekost. De broek is van Enjoy en heeft dezelfde kleur als het bovenste. Soms met het licht,… zie je een lichte kleursverandering. De broek gaat niet tot aan men enkels, maar hij blijft iets hoger ‘hangen’. Je kan er een centuur in doen en het heeft vanvoor 2 zakken.

En zoals ik ook nog zei is er een armbandje. Deze is in het brons en past er goed bij. De armband zelf is langs achter open en heeft een golfende beweging. Op het armbandje staan allemaal sterretjes-bloemetjes met een lange sliert in het midden.

Deze 3 passen super goed bijeen, en ben er dus super blij mee!

Hebben jullie ook al kledingstukken,… gehad, van verschillende winkels, die super goed bijeen passen?

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Koopjes van aan Zee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *