Rubberen armbandjes

Hebben jullie al gehoord van de shape bandjes, meestal in de vorm van diertjes? Wel ze waren bedoeld voor kleinere kindjes, maar ze geraken ook zeer populair bij de grotere kindjes. De tieners,…

De shape Bands zijn rubberen elastiekjes, maar niet zomaar elastiekjes… De elastiekjes hebben een bepaalde vorm en kleur. De bekendste zijn de diertjes. Zowel zeedieren als landdieren en niet te vergeten onze vriendjes in de lucht! Ik had ze in het begin gekocht voor mijn metekindje, maar deze ben ik vergeten te geven…

Hierboven zie je de vormpjes. Er zitten een vogeltje, zwaluw, engeltje, 2 kruisachtige vormpjes en een XL-sice engel (?) . Soms zijn hun vormpjes niet helemaal duidelijk, maar ze zijn handig en veel leuker dan die saaie en doodgewone ronde elastieken. Hieronder zie je een foto, ik had en elastiekje uitgerekt. En ze ging niet stuk! Je moet natuurlijk niet als een gek er aan gaan trekken. Ze zijn zeer flexibel, en toen ik men elastiekje weer losliet, ging het terug naar zijn oorspronkelijke vorm. Dus je blijft steeds je vormpje behouden.

Je kan het voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kan het haar als haarelastiek gebruiken, als armband. Altijd handig dus, altijd om de arm en als je het nodig hebt. Hup en je hebt de elastiek ;). Je kan het ook gebruiken als een gewone elastiek natuurlijk, om een zak toe te doen,… Wat creatiever? Zet een elastiekje om ieder glas, om je glas te herkennen :).

(sorry voor de wazigheid :s )

Hieronder zie je het zakje. Er zaten er in totaal 12 in, waarbij telkens een dubbele. Dus heb je uiteindelijk 6 unieken. Het was rond de €2. Je vind ze zeker en vast in speelgoedwinkels en in krantenwinkels. Maar volgens mij ook in de supermarkt ;).

Hebben jullie hier al van gehoord? Of al gekocht?

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Rubberen armbandjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *