Déjà Vu: December

En ja hoor, december is alweer voorbij gevlogen want het is ondertussen al januari! Iedereen heeft waarschijnlijk januari feestelijk ingezet, en ik hoop voor jullie dat dit nog een jaartje kan blijven duren. Hierbij een overzichtje van de afgelopen maand, december.

Ik organiseerde voor mijn vriend een verjaardagsfeestje en had de klasbeer op bezoek! (opdracht voor school) En ik durfde eindelijk eens mijn Caterpilars uit de kast halen en er buiten mee rondlopen. Kreeg er nog positieve reacties op ook!

Ik ging naar de Kerstmarkt van Brussel wat rondwandelen en schaatsen! Het was er super gezellig, en het was die dag gelukkig niet te koud om er te vertoeven.

Ik haalde weer al mijn nagellakken weer naar boven en telde er maar liefst 244! Ondertussen is er alweer eentje bij…

Ik mocht even vertoeven in het ziekenhuis voor een onderzoekje. Sta nu op wat medicatie, maar heeft niets te maken met de vermoeidheid. Dat is nog steeds een soort van vraagteken. Voor de eerste keer trok ik eens dat hemdje aan en wat is het raar als ze met jou rondrijden in zo’n bed! Ik werd er helemaal tureluut van.

Mijn zus probeerde een citroentaartje met frambozen uit. Mjommie!

Voor Kerst koos ik dit ontwerpje uit dat vanuit dit artikeltje komt. We aten met Kerst tiramisu-ijs in de vorm van zo’n kerststronk. We hebben hem dan nog eens verder versiert met zo van die kerstmannetjes. De kaarsjes gingen aan en het huis werd ietwat gedecoreerd. Meteen wat kerstfeer en super gezellig!

Met Kerst had ik mijn kerstvrouwpakje weer aan. En natuurlijk kon ik de koekjes niet weerstaan! Ik liep de meeste tijd rond in mijn onesie, vooral omdat ik moe was en een onesie is echt super comfy! Ben er zelf eens mee naar buiten gegaan! Door de sneeuw liep er bijna niemand, onopgemerkt dus!

Simba kwam af en toe piepen of ik wel goed studeerde en zorgde voor wat afleiding!

En natuurlijk op 31 december raapte ik al mijn moed bij elkaar en droeg ik een gouden-rosé glitterjurk!

Dit was de hele maand december, best wel een volle maand en vermoeiend. Hoe ging jullie maand eraan toe? Aan degenen die moeten blokken, veel studiemoed!

Hierbij nog even mijn instagram en mijn twitter.

 

 

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *