Hello Kitty by H&M en London’s Weather Forecast by Catrice + mini-nail art

Het was weer een een stille tijd bij het schrijven van artikeltjes over nagellak. En nu krijgen jullie er  een 2 in 1! Hierbij is er nog een mini-nail art :)! Namelijk over een Hello Kitty – en een Catrice – nagellakje. Hier net onder de tekst, zie je een foto van beide lakjes. Wil je er meer over weten, lees dan snel verder!

Ik zal beginnen met het Kitty-lakje. Het is men eerste lakje van bij de H&M, en het is al meteen van Kitty! Het gaat meer bepaald over het Sweet Summer – lakje. Het lakje heeft een leuke vorm, het heeft namelijk maanvormige deuk in de achterkant. Het potje bezit 15ml rose nagellak en is 24maanden goed. Het borsteltje is flexibel en je hebt maar 2 laagjes van nodig voor een echt mooie ‘gedekte’ nagel. Hij is iets donkerder dan het Catrice-lakje in men vorig artikel, maar steeds nog even schattig en met een leuk bubblegumgehalte. Als je er een konad of met een stamp,… nail art mee wil doen, pak je er best een lichte ondergrond voor. Dus op het grijze, dat vrij donker is, zie je het amper. (zie foto hieronder). Het lakje heeft me 1€ gekost (solden) in plaats van 1€95.

Zonder flash                                                                               Met flash

Men tweede lakje is 280 London’s Weather Forecast van Catrice. Het is een donkergrijs lakje van 10ml. Het heeft een lichte shimmer. En heeft zoals alle Catrice-nagellakjes een flexibele borstel. Je hebt maar 1 laagje nodig om je nagel een mooie ‘dekking’ te geven. Voor nail art heeft deze ook een een lichte basis nodig. Op de foto zie je hem spijtig genoeg niet echt duidelijk.

Hebben jullie ook lakjes van bij de H&M of van Catrice?

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Hello Kitty by H&M en London’s Weather Forecast by Catrice + mini-nail art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *