Hohohooo!

En ja, vandaag is het 25december2010! Het is Kerstmis, en nog eens een witte ook! 😉

De sneeuw, positief en negatief… Je geraakt niet waar je moet, maar het is net zoals in de films. Negatief gezien, was het echt niet leuk… Ik ben men rapport niet kunnen afhalen, en heb het via mail gekregen. Ik verheugde me net op dat ene dagje school! Normaal was het pakjes uitdelen, maar dit werd uitgewisseld tot wachten op een bus. De bussen reden niet, dus was het dagje thuis. Men oma en opa konden hierdoor ook niet komen… Het werd dus Kerst met z’n vieren! Wat was dat lang geleden… Het is nu al wat laat, maar ik wou jullie toch nog wat toewensen! Ondertussen is het weer aan het sneeuwen, wat wil zeggen een ‘echte‘ Kerst net als in de films! Dus hier kom ie:

Ik wens jullie allemaal een Zalige Kerst, met een leuk/mooi feest en leuke geschenkjes!

En natuurlijk lekker eten ;)!


Zelf heb ik het dessertje gemaakt! En aangenaam verrast, het was heerlijk. Ik had macarons gemaakt, en ze waren goed gelukt met een lekkere chocoladevulling! Waarschijnlijk krijgen jullie binnenkort het receptje ;). Hierbij was er een moelleux (chocoladegebakje) en wat vanille-ijs. Ook had ik speculooskoekjes uitgeprobeerd voor bij de koffie, enkel heb ik een nieuw soort koekje uitgevonden! Ze leken niet op speculoos maar ze proefden wel lekker! Straks krijg ik nog een dikke nek! Zo stoefen :p .

Dus naast men wensen, ga ik tijd proberen te maken voor wat artikeltjes :). Mits ik toch wat werk heb, maar ik hou jullie op de hoogte!

Ps.: Dit was Mademoiselleenrose.be’s eerste Kerst!

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *