Katy Perry, acné-vrij:

Katy Perry maakt reclame voor Proactiv, tegen acné.

Katy Perry beweert dat als ze zich vergeet in te smeren met Proactiv, dat ze zeker vol acné staat in haar gezicht. Ze heeft het vooral bij haar mondhoeken en wangen. Hiervoor gebruikt ze dus Proactiv, het werkt volgens haar subliem. Na 3 weken, was haar acné volledig weg! Buiten Katy Perry maakten Avril Lavigne, Julianne Hough en Jenna Fisher ook reclame voor Proactiv. Hier komen er nog twee filmpjes van Katy Perry over Proactiv. (In het Engels…)

Welke producten gebruiken jullie?

(Dit is de site van Proactiv: http://www.proactiv.com/ )

Be Sociable, Share!

4 Gedachten over “Katy Perry, acné-vrij:

  1. La Mademoiselle Auteur bericht

    Wel, er zijn verschillende meningen… Sommigen verkrijgen een zeer goed resultaten, en bij sommigen verslechterd het zelfs! Als je het echt zou willen uitproberen, zou ik je aanraden om bij de dokter of bij een dermatoloog om te vragen of je het echt voor je huid ideaal is of niet. Anders kan je het ook vragen bij de apotheker, maar je moet wel weten dat dit een product uit Amerika is, dus dat als je het wil bestellen dat het zelfs misschien heel duur kan uitdraaien. Wat je ook kan doen is vragen aan je dermatoloog/dokter/apotheker/… wat je zou kunnen doen tegen je acné.

  2. A

    Ik heb net even gekeken of het via Ebay te kopen is, het goedkoopste set met de laagste prijs+verzendkosten én een 100% betrouwbare verkoper is iets van een 40 euro, wat eigenlijk niet veel is voor alle producten samen (rond de 30 euro zonder de verzendkosten). Maar ik denk wel dat er producten zijn die hier te verkrijgen zijn die even goed werken, maar ja, het is altijd uitzoeken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *