Laat je nagel glitteren als een diamant!

Kleine diamantjes, in alle formaten, die je nagels kan doen glitteren en een extra touch geven. Dat is toch handig! En buiten die extra, leuke, touch aan je nagels is het ook nog eens makkelijk aan te brengen!

Toen men vader het op men nagels zag, was hij meteen geïnteresseerd. Je zag het zo in z’n ogen: ‘Hoe steekt dat erin?!’ Hij dacht al dat het erin was gezet door een putje of net zoals een oorbel! Maar neen, dit zou dan een nagelpiercing zijn, en dit kan enkel in je tip.

Wil je enkel een steentje op je nagel, dan hoef je gewoon een basecoat (doorschijnende basislak) te lakken. Hierop leg je dan zo snel mogelijk, waar je wil, je steentje. Je wacht even, zodat het droogt en dan lak je er weer een doorschijnende laag over heen. Wil jij wat kleur onder je steentje, dan hoef je enkel eerst je nagels te lakken in de gewenste kleur een doorschijnend laagje erover, het steentje erop drukken, wachten, en hup weer een doorschijnend laagje er over heen!

Zo makkelijk is het! De steentjes komen van de nagelcarousel van Pronails AB Colour Wheel (12×75 steentjes). Maar dit vind je ook makkelijk bij de essence-étalage. Net zoals het pincetje, hiermee kan je je steentjes veel makkelijker oppakken.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *