Lenteklaar?

Bloemetjes verschuilen zich niet langer, en het zonnetje komt vanonder de wolken tevoorschijn, maar is jouw lichaam al klaar om de Lente in te gaan?

Zo niet, dan is het hoog tijd dat jij je lichaam eens is goed gaat verwennen! ( Het afwisselende weer en de droge lucht van de verwarming,… hebben zeker hun effect gehad.)

Heb je een gevoelige huid, zal je misschien de nadelen al hebben meegemaakt van een winterhuidje; zoals jeuk, irritatie, rode vlekken, (gesprongen lippen), gekloofde handen,… Maar deze tijd is voorbij! Zeker als je nu je huidje goed verzorgd voor de lente, en de komende zomer.

Een lekker maskertje:

Al gehoord van chocolade maskertjes? Ontspannen, lekker, en een goed geurtje! Smeer je ook in met een bodylotion, dit is het makkelijkst als je uit de douche of uit je bad komt. Dit kan je ook vervangen door een paar druppeltjes olie in je bad te doen. Maar let op! Was je haar er dan niet in, dit zal het enkel vettiger maken! Het voordeel aan olie is dat het vet veel beter in je huid dringt en sneller een glansend effect geeft.

je handen,:

Start het handlezen! Je handen hebben ook geleden en verdienen dus een uitgebreide manicure! Smeer je handen ook in met een handcrème.

en zeker je voeten niet vergeten!:

Durf jij je sandalen niet aan te doen? Doe dan wat druppels olie in een lauw voetbadje en schraap je ruwe plekken met een voetvijltje af.  Breng hierna een voedende crème aan en haal die sandalen maar uit de kast!

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *