Manicure at New York

Wil jij je nageltjes nog laten schitteren met een manicure, en dit op z’n New Yorks? Lees dan maar snel verder om het resultaat te bekijken van deze manicure set.

New York style manicure set is een setje van Essence. Deze heb ik gekocht tijdens de 1+2e aan 50% -actie van de Kruidvat. Ik was altijd al benieuwd naar de manicure setjes van Essence. En ik heb gekozen voor het roze setje, namelijk die op z’n New Yorks. Het is vooral een New Yorkse stijl door de stickertjes die je erbij krijgt. In het andere setje van Essence heb je dit niet en is de topcoat verschillend van kleur. Wat een ander effect geeft.

Hierboven zie je het volledige doosje. Dit doosje is niet al te groot en op de achterkant zie je wat dit doosje inhoud. Het houd een een witte tip painter, een doorschijnende rose top coat en en 10 nagelstickers in. Verder zie je nog de ingrediĆ«nten van de lakjes en hoeveel deze inhouden. Verder staat er dat het 30maanden houdbaar is. Dit is zo’n 2 en een half jaar. Verder is het doosje simpel met een venstertje waardoor je de lakjes ziet. Er staat een voorbeeld van hoe het er uit zou moeten zien en telkens de kroon van het Vrijheidsbeeld.

Hier zie je wat het doosje inhoud. Dus de tippainter, de topcoat en een nailstickerpapiertje. In het doosje zie je nog een wit kartonnetje. Hierdoor kan de tippainter niet bewegen naast de topcoat, dan blijft het potje goed zitten.

Sorry voor de omgekantelde foto! Maar dit is de tip painter. Het heeft 4ml witte nagellak en is logisch gezien ook 30maanden houdbaar. Dit staat ook op het potje. Wat grappig is tegen over de ‘gewone’ tip painter van Essence, is dat deze hier allemaal houten haartjes heeft. Het hout-achtige zorgt ervoor dat het goed verspreid waar je wil. Het is ook flexibel en makkelijk hanteerbaar.

Dit is de roze topcoat. (is het nou aan elkaar of van elkaar? Overal staat het anders!) Deze is 7ml en ook 30maanden houdbaar. Het is ook logisch dat deze een groter potje is, mits het over het gehele oppervlakte van je nagel moet. Deze hier heeft een gewoon borsteltje, een wit.

Links zie je de stickertjes. Het zijn er precies 10. Van klein naar groot, dus ook weer logisch het kleinste voor je pink en verder tot bij e duim voor de grootste. Op de achterkant van het boekje heb je hoe je juist moet handelen. De eerste stap is met de tippainter je tip lakken. Ze spreken dus niet over een basecoat… Die heb ik ook niet opgezet, wat vergeetachtig! De 2e stap is dat je 5-6min moet wachten. Ik heb minder lang gewacht, denk ik.

Maar dit is juist belangrijk voor de volgende stap, namelijk de stickers. Deze heb ik niet opgedaan. Ik vond het ergens zonde dat je maar 10stickers had, waarbij deze keer een probeersessie was. Dus de stickers zijn een 4e stap. Als dit gedaan is dan ga je over naar stap 5, en dit is er over gaan met de topcoat. Even wachten, en hup hier is je New Yorkse manicure! Hieronder volgen wat foto’s van hoe ze er uit zien, dit zijn wel foto’s van een paar dagen nadien (misschien zie je een schilfer ofzo…). Ik heb deze manicure meer dan een week op men nagels gehad, dus dit heeft toch wel een langdurig effect!

Op de foto’s zie je dat er bloemetjes op de ringvingers staan. Dit heb ik gedaan met de stamps van Essence en met 2b-lakjes. Ik heb deze manicure super snel gedaan, mits ik op bezoek moest. Het is dan ook de eerste keer dat dat ze goed gelukt zijn, al zeg ik het zelf… Ze zien er al veel beter uit dan mijn vorige pogingen, en zelfs men rechterhand is gelukt! Ik ben rechtshandig en ik vind het altijd wel een avontuur om met mijn linkerhand te lakken. De bloementjes heb ik ingekleurd met manicurepennen van Essence.

Hebben jullie ook een setje hiervan? Of doen jullie ook vaak french manicures?

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Manicure at New York

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *