My nails are Married

Ben je benieuwd hoe dit lakje op je nagels zou zijn? Lees en kijk dan snel even verder!

Dit bovenste lakje van Catrice heet 210 Just Married. Van daar de titel. Mijn nageltjes zijn getrouwd met deze nagellak op de onderstaande foto:

Dit is echter het eerste laagje! Je ziet een lichte, roze schijn. Het potje van 10ml beloofd een ultieme kleur, glans en dekking. Klopt dit? Wel hieronder zien jullie het 2e laagje:

BIj het 2e laagje heb je al een veel betere dekking. Het is een mooi licht rozig kleurtje. Wat me meteen deed denken aan een leuk kleurtje voor een trouw, zonder de naam van dit Catrice-lakje te zien. Ik vind hem op mijn nagels toch wel een paar tintjes matter (dus met minder shimmer), dan in het potje. En hij geeft best wel een goede dekking, niet meteen van het eerste laagje, maar dit komt ook doordat dit een lichte kleur is. Bij Catrice lakjes heb je, vind ik toch, dat het borsteltje er al voor zorgt dat je een goede dekking hebt. Het borseltje neemt namelijk van de eerste keer al meteen heel wat nagellak op zich. Ik vind dit een schattig, mooi en betrouwbaar kleurtje. Wat een woord, betrouwbaar. En dit klinkt dan nog eens goed met de naam van het lakje! Hiermee bedoel ik dat het een zacht kleurtje is, dat bij iedereen wel goed staat. De glans hangt bij af van het licht, maar zoals ik al zei is deze ook wel naar de matte kant. Hieronder zie je, zoals ik al zei, mits het licht schijnt het wel glans ;). Voor Konad of stamps is dit wel niet echt geschikt, mits de misschien te lichte kleur. Als basis zou dit wel goed zijn.

Wat vinden jullie van dit Catrice-lakje?

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “My nails are Married

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *