Nagelfestival-Koopjes

Ook al is het in België, maar 1 + een 2e aan halve prijs, heb ik mijn slagje in Kruidvat toch geslagen. (Hierover had ik al een kort artikeltje over geschreven) Ik heb me toch ergens ingehouden. Ik had voor dat ik in de winkel stapte al in men hoof van dit wil ik hebben. Spijtig genoeg waren er geen dottingpenselen meer en moest ik dus toch maar iets anders bij men spulletjes pakken om telkens men 2e te hebben. Maar van het één kwam het ander. Ik kwam thuis met zo’n 10 spulletjes. En ja ik had fout geteld :s. Mits ik men anti-spot gel erbij had geteld. Maar uiteindelijk was er op alles 25%, behalve op men gel. Onderaan de rekening staat er dan ook 5 Maixmatch. Dus dat maakt het dan gelukkig wel goed. Hieronder zien jullie al 2 foto’s met wat ik heb gekocht. Willen jullie ze meer in detail zien, dan kunnen klikken op ‘lees meer’.

Een Essence nail art nail jewels -setje. Een lange naam voor kleine steentjes. Het zijn allemaal kleine steentjes om je nagels mee te versieren. Bij dit pakje krijg je automatisch een lijm erbij. Er zitten onder andere sterretjes, druppeltjes, hartjes, rondjes,… in.

Dit is eentje van twee van de Essence nail art Twins. Ik heb deze twins gesplitst van zijn broertje of zusje, mits er nooit geen nummertje 1 is. Is die er dan wel, dan is de 2 er niet. Maar zo erg vind ik dat nu ook niet. Het is mij vooral te doen voor de kleine vierkantige glittertjes erin. Deze die erin zitten zijn lichtrose en donkerrose, fushia. Deze heet 04 carrie.

Hier is er een tweede. Ook nummer 2. Ze hebben hem, eigenlijk haar genoemd naar 02 Julia. Deze heeft zilvere vierkantjes. Hierbij heeft ze, zoals het vorige nagellakje, ook glitterpuntjes. Ook in dezelfde kleur.

Deze is net zoals het vorige een doosje met nail jewels. Enkel heeft deze een naam. Het heet 02 Milky way. Het heeft gelukkig ook andere glittertjes. Het heeft ook sterretjes, maar in andere kleuren en andere maten. Ruitjes, super kleine bolletjes, rondjes,… In dit doosje zit er ook lijm.

De Essence Nail polish remover pen hoort super handig te zijn. Het zou snel en makkelijk moeten zijn met een smalle tip om kleine foutjes op je nagel of op je huid te verbeteren. Er zit 3ml in en het zou 24maanden moeten mee gaan.

De rode multi dimension nagellak van Essence met een XXXL shine. Mijn rode van 2B is al oud en is een en al een plakkerige boel als ik hem op wil doen. Dus nu was het tijd om misschien een waardevolle vervanger te vinden.

3 Essence french manicure en pedicure pennen. Uiterst links zie je een parel rose, in het midden zie je de witte en links zie je een zilvere.

Hierover is er al een artikeltje verschenen, maar dit was een product van Mademoiselle Lolo. Mits het toch goed werkt, heb ik het ook gekocht. Dit is dan ook het enigste waarover ik geen artikeltje meer over ga schrijven. Je kan dan gewoon het vorige artikel teruglezen.

Een New York style manicure set. Hiermee krijg je, volgens het pakje, de Amerikaanse manicure Look. Je krijgt er een witte nagellak bij. Samen met een doorschijnende, rose top coat en 10 stickers.

Over al deze spulletjes, behalve de anti-spot gel, komen er artikeltjes. Hebben jullie veel gekocht tijdens deze actie, en wat?

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Nagelfestival-Koopjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *