Flashback: Oktober, november en shoplog

Het is een hele tijd geleden dat ik nog eens achter de computer zat om een blogpost uit te typen. En ik moet zeggen, ik heb het gemist! Op het werk is het heel druk en de momenten voor mijzelf zijn heel zeldzaam en dan val ik meestal in slaap. Allemaal heel spannend is het dus niet. De herfst begon met gepofte kastanjes en een receptje van Sandra Bekari. Best lekker! Ik was goed op dreef voor de herfstvakantie en begon zelf met filmpjes voor Youtube. Hieronder vind je het laatste filmpje dat ik opnam. In de klas is er een visje en die kreeg zo’n voedingsbruistablet om de vakantie door te komen. Heel wat moest terug mee naar huis uit de klas. Ik keek enorm uit naar de herfstvakantie, totdat ik enorme pijn kreeg aan mijn tanden. Ik moet zeggen dat de hele herfstvakantie niet echt een pretje was, want er gingen een paar wijsheidstanden uit. Alles werd gemixt, maar zo’n babyvoeding vind ik niet zo heel erg. Hoewel het nu pas is dat ik eindelijk op wat normaal eten kan knabbelen. Het was dus veel slapen en dromen van die koddige hamburgertjes.

Ik ga voor de komende maand een paar doelen/to do’s opstellen om toch eens op tijd te ontspannen. Hebben jullie een paar tips?

Je kan me ook nog volgen op:
Youtube
Facebook
Twitter
Instagram

 

Be Sociable, Share!

3 Gedachten over “Flashback: Oktober, november en shoplog

  1. Ivon

    Goed dat je weer terug bent op je blog! Tips om te ontspannen.. hmm lekker in bad met een maskertje, een boek lezen, of de VGZ Mindfullness-app gebruiken voor iedere dag een zen momentje, ik vind hem erg fijn!
    Wat een tof lettertype heb je trouwens op je blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *