<3 litteken

Nee hoor, ik hou niet zo van littekens! Maar ik heb wel ene hartjes litteken voor jullie! Hetzelfde systeem als het vorige artikel. Beide kan je trouwens combineren en bij het poppengezicht plaatsen. Je hebt nog steeds rode lippenstift, of oogschaduw en een eyeliner/oogpotlood nodig. Ik heb het weer op men wang gedaan. Je hoeft enkel met je eyeliner een hartje, waar je wilt, plaatsen. Net zoals het gewone litteken van voordien. Je doet weer hetzelfde met de horizontale lijntjes. Nu ga je met de lippenstift super veel stipjes in je hartje plaatsen. Deze veeg je uit. Eigenlijk is het niet uitvegen, maar verspreiden. Maar jullie snappen wat ik bedoel (hoop ik :p ).

Hierna kan je als je wil bij een paar van de buitenste lijntjes stipjes zetten en deze dan ook weer met je vinger verder uitspreiden. Net zoals ik al zei, krijg je een intenser effect met een penseeltje.

En dan heb je je hartje! Zo makkelijk is het! Hieronder is er een foto’tje (de laatste foto’s zijn met mijn webcam gepakt… Met mijn fotoapparaat gaat dit moeilijk om van mezelf een foto te pakken en dan nog is op het juiste te fixeren… Maar hopelijk zien jullie het zo ook goed…)

Wat doen jullie voor Halloween?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *