Black Beautycase

Ik heb er een beautycase’je bij! En zoals je het al kon raden is ze zwart ;). Er staat op de doos dat het een professionele beautycase is, maar dit zou ik niet te letterlijk nemen… Het is niet van een bepaald merk, maar het is eerder professioneel doordat het een groot divers assortiment bevat. Wil je meer weten? Lees dan maar gauw verder

De beautycase zelf is zwart (rarara :p), en heeft een handvat. Hij is hard van stof en fake leder. De grootte gaat eigenlijk nog, het is niet super klein en ook niet super groot. Het heeft een hoogte van +-16cm met een lengte van +- 25cm en een breedte van +- 18cm.

Op de foto’s hierboven zie je het telkens in een trapbeweging… Dit is namelijk de enige manier om hem open te krijgen… Je zag op de eerste foto al dat het een schuifje en een slotje. Wel bij het slotje hoort geen sleutel maar zonder het sharniertje niet open te doen, krijg je de hele doos niet open. De schuif gaat dus niet alleen open. De doos moet telkens in z’n geheel moeten worden geopend, en dan krijg je zo’n trapbeweging als hierboven… Wat een uitleg! Ik hoop dat jullie er iets van snappen ;).

Op de bovenste verdieping heb je 18 oogschaduws. Die telkens in hun eigen kleur van licht naar donker gaan. Ik denk dat dit zeer handig is voor smokey’s,… In het deksel is er een spiegel verwerkt.

Hieronder zie je de middelste verdieping… Met zo’n tenenhouder (?), dit is een mousse-achtige tandenhouder om tussen je tenen te zetten zodat je niet op je andere tenen bij lakt. Hierbij zijn er 2 blushes, 4 nagellakjes, 3 lipglossjes, 2 lippenstiften en een vijl.

Dan heb je nog het onderste, dit is de schuif. Hierin zit een 2 in 1 mascara, een oogpotlood en een lippotloodje. Hierbij is er dan nog een scherper, 3 oogschaduwkwastjes, 1 grote en 2 kleine lippenselen, een grote en een kleine blushpenseel, een wenkbrouw/wimperborsteltje en dan is er nog eentje ik denk dat het een oogschaduwpenseel is… Maar daarvoor vind ik de ‘haartjes’ te hard, het zou ook goed kunnen zijn voor je lippen.

Alles zit in zo’n plastieken houdertjes, dus als je er deze uithaalt heb je natuurlijk veel meer plaats in je make-up-koffer. En je ziet ook dat het niet enkel make-up inhoud, maar ook het ‘gereedschap‘ dat je nodig hebt om het aan te brengen. Wat toch positief is en nog leuk als geschenkje… De swatches komen later nog ;).

Hebben jullie ook zo’n beautycase’s?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *