Baroque your nail

Ik had jullie al beloofd dat er vele swatches gingen komen. Wel dit keer is het aan de beurt van Catrice. Zoals jullie konden zien en lezen in een vorig artikel, had ik van de Urban Baroque – collectie 3 nagellakjes gekocht. Ben je benieuwd hoe ze eruit zien? Ga dan maar gauw verder ;)…

Ik heb telkens een foto gepakt met de 3 kleuren, namelijk (vanaf links) Rock Barock, Pearls & chains en Biscuits & Cupcakes. Het award voor de meeste pigment krijgen ze zeker niet… Ze hebben zeer weinig pigment, zeker de 2 eerste. Maar ze zouden goed kunnen dienen als topcoat voor een mooie french. De Biscuits & Cupcakes heeft na 3 lagen dezelfde kleur als in het potje. Dus dat zit goed ;). Hieronder zie je de eerste laag.

De Rock Barock geeft weinig verschil met een ‘naakte‘ nagel. De Pearls & Chains maakt je nagel witter, en de B&C (korter 😉 ) een rose schijn. Een schijn die je nagel er niet zo gezond uit doet zien… Dan de 2e laag…

Bij de tweede laag, kan je de kleuren al wat meer onderschijden. Mijn pink wordt roser, mijn ringvinger witter en mijn middelvinger heeft al een veel betere kleur. Hieronder zie je de derde laag.

3 lagen zijn zeker genoeg. En samenvattend geeft dit dat Rock Barock je ‘nagelplaat’ (het rose gedeelte van je nagel) meer accentueert, Pearls & Chains je ‘nageltopje’ (de witte rand) meer benadrukt en B&C geeft je nagels een leuke barokkleur.

Om mooie natuurlijke nagels te verkrijgen raad ik zeker de Pearls & Chains aan. Zijn je ‘nageltoppen’ zeer wit, dan raad ik je eerder de Rock Barock aan. En wil je een leuke neutrale en barokachtige kleur, dan is de B&C zeker voor jou bestemd. Net een reclame-advies ofso ;p. Maar uiteindelijk ben ik toch tevreden over deze kleurtjes. Ik had er enkel wat meer pigment van verwacht… Ze drogen zeer snel en bevatten 8ml. En als je zeer goed kijkt, zie je in het licht een zeer licht shimmer. Zeer kleine glittertjes, die zeer subtiel zijn en niet echt opvallen. De potjes, zijn de gewone Catrice-potjes, enkel hebben ze het ‘barok-figuurtje’ die de collectie typpeert op het dekseltje. Per potje is het 2€99 en zijn zeker nog te vinden in de winkel.
Wat vinden jullie van de kleurtjes?

Be Sociable, Share!

4 Gedachten over “Baroque your nail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *