Elite Models’ Fashion

Elite heeft er een limited edition- lijn bij. De lijn trok mij meteen aan door de leuke printjes op hun accesoires. Vrolijke kleurtjes, bloemetjes,… En natuurlijk, voor welke kleur koos ik? De rose, met diverse bloemetjes…

De verpakking op zich, is heel gewoon. Het is namelijk een geplastificieerd karton, maar dit karton is wel recycleerbaar! Verder is het kartonnetje ook versierd met het motiefje van het desbetreffende accesoire.

Het eerste is zoals gezegd op de verpakking: ‘Het epileerpincet van Elite met schuine bekken is ideaal om alle haartjes nauwkeurig en pijnloos te verwijderen.’ Dat laatste daar kan je maar weinig aan doen, epileren is namelijk nooit geen leuk jobje. Maar ik heb wel opgemerkt dat ik met dit pincet minder ‘pijn‘ heb. Het pincet werkt ook heel nauwkeurig. Dit komt volgens mij bij door de schuine kantjes/bekjes.

Verder ligt het pincet ook makkelijk in de hand en heeft het een plastickje dat de beide beentjes samenhoudt. Het heeft een bloemig motiefje in paarse, witte en zwarte kleuren op een rosige achtergrond. De binnenkant van het pincet is wit.

Het tweede accesoire dat ik heb gekocht is het spiegeltje in pocket formaat, en dus altijd handig om even snel bij te werken als je niet thuis bent voor je geliefde spiegels. In ieder kantje zit een spiegeltje, waarvan 1 normaal en 1 dat 3 keer zou moeten vergroten. Over dit laatste zou ik niet bepaald juichen. Ik zie niet veel verschil tussen de 2 spiegeltjes, en vind het 3 keer vergrotende gedeelte wat overdreven.

De randen van de spiegeltjes zijn niet zo van topkwaliteit… Bij mij zit er in mijn linkerspiegeltje namelijk een kapje. Op de foto zie je spijtig genoeg ook dat er een snijdeuk, of hoe je het ook wil beschrijven, in de rand zit. Het spiegeltje heeft langs de buitenkant hetzelfde motiefje als bij het pincet.

Het spiegeltje gaat helemaal open, zoals op de eerste en tweede foto (van de spiegels). Het ‘slotje‘ heeft niet bepaalt een functie, mits deze er niet voor zorgt dat het dicht klikt of toe blijft. Dus er is toch wel een grote kans dat ‘ie opengaat in je zak.

Ik ben het meest tevreden met het epileerpincetje, dat 3€75 kost. En zoals je al hebt gelezen ben ik wat minder tevreden over het spiegeltje, en deze kost 5€97.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *