Happy Valentine’s Day!

Vandaag is het 14 februari. En dit betekent dus ook Valentijn, voor zowel verliefde koppeltjes als happy singles, waarbij chocolade een must is!

Of toch voor degenen die het lusten… En anders zijn kaarsjes en een romantisch muziekje op de achtergrond nog altijd even gezellig. Voor jullie heb ik vandaag iets lekkers in petto. De meesten krijgen pralinetjes voor hun Valentijn, en Mademoiselleenrose.be kreeg (zelf gekocht) er wel heel speciale! Ik kan nu al zeggen dat Corné me helemaal heeft betoverd.

Het eerste wat me opviel waren de lippenstiftjes. Wat ik me afvroeg was of dat ze er net als bij de echte lippenstiften zouden uitkomen. Uitdraaien, zeg maar… En ja, het is echt hetzelfde systeem als bij een gewone lippenstift. Het dopseltje eraf en draaien maar. Ik was vooral blij dat het chocolade gedeelte er niet uitviel, dit mits ze er niet helemaal uitkomen (zie de foto hieronder). Het systeem zelf is in doorschijnend hard plastiek. Hierdoor kan je de leuke motiefjes, die in het rood en het wit zijn gedrukt, goed waarnemen. Het chocolade gedeelte bestaat uit 2 deeltjes dit (waarschijnlijk) tegen elkaar gesmolten zijn, en dus is er wel kans dat ze niet perfect op elkaar komen… Er is zowel een zwarte, bruine als witte variant.

En wie is er nu niet benieuwd of je het op je lippen kan smeren? Ik in ieder geval wel, en ik heb het uitgeprobeerd… Ik dacht eerst dat het helemaal niets ging afgeven, maar integendeel. Door je lichaamstemperatuur smelt hij juist mooi op je lippen, maar lang houdt hij niet. Ik ‘eet‘ hem namelijk al onmiddelijk op 😉 !

Verder bevat het pakje ook chocolade in de vorm van lippen, hartjes en nog een extra ‘muziekvormpje’. Dit extra is er eentje met een harp. De leuke vormpjes zijn er ook in de drie verschillende smaken met verschillende vullingen (zonder, dus ‘hard’, vruchten en praliné).

Het pakje zelf is een zeer simpel, plastieken zakje dat volledig wordt afgemaakt met een ‘hartenstrikje‘.

Ik ben zeker verkocht! Hoewel ze zo mooi zijn, vrees ik dat ze ofwel heel snel zullen worden opgegeten, ofwel dat ze zo lang gaan blijven staan dat ze niet meer te eten zullen zijn! Maar het zal eerder de eerste optie zijn, vooral dat er sommigen in huis het pakje al hebben opgemerkt! Een pakje van Corné kost 6€99.

Maak er nog een fijne (Valentijn)dag van!

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *