Expect the Unexpected

Gisteren kregen jullie de limited edition van Essence. Vandaag krijgen jullie de limited edition van Catrice, namelijk; Expect de Unexpected. Een naam wat mij zeer benieuwd maakt! Zijn jullie ook benieuwd? Dan kijken/lezen we samen even verder.

Deze editie begint ook in september, net zoals die van Essence. Laten we beginnen met de oogschaduws. De oogschaduws hebben net dezelfde ziekte als deze van Essence te pakken. Deze zijn namelijk ook in duo-vorm te vinden. Maar te kleuren zijn toch wel anders. Deze van Catrice zijn zachter van kleur. C02 – Ultra Violet, C04 – In the Lime-L’eye’ght, C03 – Behind Blue Eyes, C05 – Mustard & Custard, C01 – Tickled Pink. Ik vind het op zich leuke kleurtjes. Kleurtjes die toch bij vele verschillende oogkleuren passen. De doosjes op zich zijn ook wel leuk. Ze hebben van die vierhoekige vormpjes langs de zijkanten. En dit in de kleur van de oogschaduw. Bij de oogschaduw heb je ook een dubbel penseeltje.

Zoals je al helemaal bovenaan hebt gezien, de duo kajals. Deze vind ik best wel leuk, mits ze ook duo zijn. Je hoeft je niet overal rond te sleuren met duizenden potloden, mits ze aan de andere kant telkens een andere kleur hebben. Deze passen bij de bovenste oogschaduws. Net als de namen; C01 – Tickled Pink, C02 – Behind Blue Eyes, C03 – In the Lime-L’eye’ght. Ook deze hebben dezelfde tekening die terugkomt in de verschillende kleuren.

Bij de lakjes zal het bij mij eerder zijn, welke zijn het eerst weg. De Essence of de Catrice. En dit bij het grijze. Mits ik al super lang een lichtgrijze nagellak wil. En nu is er één bij Essence en één bij Catrice! Hun namen zijn; C01 – Spruced Up, C02 – Looking Greyt, C03 – Purposely Purple,C04 – Crispy Crimson. Catrice beloofd bij deze lakjes een langdurig effect, een mooie glans en dat ze goed dekken.

Dit zijn de Glossy lipsticks. C01 – Tickled Pink, C02 – Crispy Crimson en C03 – Purposely Purple. Het zijn kleuren met lichte glitters.

Een mooie blush, C01 – Tickled Pink genoemd.

Ik vrees het ergste! Mijn portemonee’tje gaat blut zijn na beide limited editions!!!

Wat zouden jullie van deze collectie willen?

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Expect the Unexpected

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *