Preview: Denim Wanted

Binnenkort ligt Denim Wanted bij jou in de rekken in Kruidvat! Dit tussen september en oktober. Ben je benieuwd wat ze te bieden hebben? Kijk en lees dan snel even verder!Essence zal, zoals ik al zei, een nieuwe limited edition hebben tussen september en oktober. Namelijk Denim Wanted. Het is een editie, geïnspireerd op Jeans. Hier het welbekende merk van Denim. De collectie heeft oogschaduws, nagellakken, potloden/liners, glossjes en een paar leuke accessoires.

Dit zijn de accessoires. Met links 2 sterren. Deze sterren zijn Patches. Hiermee hoor je je jeansbroek nog cooler mee te maken. Je hoeft het enkel op je jeans te naaien, en je bent into Denim! Op het grijze met een rode rand staat er ‘I love Denim!’ en op de Jeansblauwe, die ook een rode rand heeft, staat er ‘Denim Wanted!’. Wat je ook zou kunnen doen, is het op je pennenzak of (school)tas,… naaien. Maakt het nog creativer, en niet enkel je jeans wordt Denim! Verder is er nog een armband. Deze vind ik op zich wel leuk. Het is in een grijze kleur met ritsen aan de buitenkant. Hierbij is het hopen dat het ofwel rond je pols past, of je niet gaat irriteren aan je huid…

Dit zijn de ‘Denim Wanted!’ duo oogschaduws. Hiervan zijn er 3. Ik vind de verpakking op zich al leuk! Het heeft bij de gaten, zo’n gescheurde jeanseffecten, met van die draadjes. De namen van deze duo’s zijn ook gebaseerd op jeans, namelijk; 1 forever mine, 02 my boyfriend’s jeans en 03 I love my jeans.

Dit is het glitterpotlood van deze collectie. Het zou een denimblauwe kleur zijn met een subtiele glitterglans.

Bij deze geleyliners van de limited edition, krijg je een een super dun penseeltje. Hiermee kan je je ogen nog meer accentueren. Het potje op zich vind ik al zo leuk. Het doe me denken aan inktpotjes van vroeger! En het penseeltje is dan hun pen. Ik vraag me af of het enkel in het bovenste gedeeltje is, dat de gel zich bevindt. Wie weet is het een super klein potje en is het helemaal vol met gel. Ik ben benieuwd naar deze (01) vintage style en (02) five-pocket grey.

Dit zijn hun lipglosjes. En ja, het is net of ze me gehoord hebben! (pocket beauty) Er zijn sleutelhangertjes aan hun glossjes! 01 high waist pink en 02 I like your shorts, zijn de namen. Ze zouden behalve een mooie glans ook subtiel ruiken. Ik ben benieuwd naar deze witte en zuurstokroze kleurtjes!

Al deze lakjes! Ik wil ze allemaal! 01 high waist pink, 02 I love my jeans, 03 my boyfriend’s jeans, 04  forever mine en 05 five-pocket grey. Ze zijn genoemd zoals de eyeliner en de lipglossjes. Ik ben vooral benieuwd naar het grijze en het roze. Vooral bij het roze, hierbij hoop ik dat het niet te veel zal lijken op één van de lakjes zoals ik al heb :p ! Verder is heeft het zwart een lichte glitter, en zijn het kleuren die zeker en vast bij bijna iedere jeans zouden passen!

Zouden jullie wat van deze collectie kopen?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *