Fairytale’s limited edition

En ja, nu gaan de limited editions plots super snel! De één na de andere. Nu heeft Essence een mooie collectie die mij zeker en vast blut gaat maken! Bij degene die nu in de winkels ligt, zijn er jammer genoeg geen juweeltjes. Toch niet bij mij. Hierover komen zéker nog artikels. Ik heb het enkel wat druk gehad met school. Moet plots veel werkjes doen, en volgende week theorie van mijn rij-examen! Spannend! Dus het wordt veel leren. En de examens komen er al snel aan. Wat gaat de tijd toch snel! Maar laat het ons in ieder geval hebben over de nieuwe limited edition… Hieronder een filmpje om in the mood te komen ;). Waarschijnlijk bekend in de oren!

Dus nu met iets serieuzere zaken verder gaan. Hierboven was trouwens het liedje van Alexander Rybak die de eerste plaats haalde in 2009. Maar Fairytale, de editie is echt een editie waaraan ik mijn geld ga aan uitgeven! Zo een mooie dingetjes, en kleurtjes. Liggen de lichte prinsessen, sprookjes kleuren je niet? Dan waarschijnlijk ook niet deze editie. Maar kijk gerust maar door 😉 .

Hieronder zie je de 4 oogschaduwen. 01 tinka’s dress, 02 welcome to wonderland, 03 humpty dumpty en 04 fairy berry zijn hun namen. Best wel sprookjesachtig! De kleurtjes vind ik minder samenpassen… Er is een huidskleur, wat leuk kan zijn voor een nude look. Ook is er een lichte en donkere paarse, en ten slotte een heel donker paars met een grijze tint. Eigenlijk zou je met alle 4 een paarse smokey eyes kunnen maken.. Hopen dat het dan niet lijkt op een geëvolueerd blauw oog! Op de prent zie je dat de oogschaduwen veel shimmer hebben, hopelijk ook veel pigment ;). Het is een simpele ronde vorm, maar met een paarse bloem, een vlinder en een paar blaadjes op geprint. Deze zouden 1€59 kosten per stuk.

Buiten de oogschaduws heb je nog de fairytale eye pencil. Deze heeft ook nog wel een leuke naam, namelijk 01 enchanted forest. Wat de kleur is, weet ik niet, maar dit zal hoogstwaarschijnlijk zwart zijn.  Het potlood zelf is wit, en het dopseltje zwart. De print van de oogschaduwen is hier dezelfde, enkel in een andere kleur. Deze kost 99cent.

Vervolgens heb je de glitter eyeliners. Deze hebben ook een simpele vorm, en dezelfde print als bij de oogschaduw. Enkel is er bij deze een fee’tje op. Van deze zou ik er niet meteen één kopen, behalve misschien als ik de oogschaduw koop. Zoals de lichtroze… Deze kosten 2€29 en de namen zijn; 01 welcome to wonderland, 02 tinka’s dress en 03 humpty dumpty. Hierbij zie je welke eyeliner er bij welke oogschaduw past. Mits de namen hetzelfde zijn. Er zijn 3 eyeliners in totaal.

Dan is er iets wat ik zeker ga kopen! Deze zullen mijn eerste zijn ;). Nepwimpers. Namelijk de 01 twinkle, twinkle. Deze fairytale wimpers met glitter sterretjes kosten 2€79. Deze heeft dezelfde print als de eyeliners. Ook met het fee’tje en in andere kleuren.

Ook zijn er fairytale lipglossjes. In het totaal 3, die weer matchen bij de oogschaduwen! 01 fairy berry, 02 once upon a time en 03 pixie dust. De namen zijn wel iets anders. Ik zou de nudekleur kopen…. Deze lijkt mij het mooiste. Maar dit kan je pas echt zien, als je ter plaatse bent! Deze hebben ook het motiefje met het fee’tje en de vlindertjes, bloemetjes.Deze glossjes lijken mij ook zeer glitterig! Per lipglossje betaal je 1€79.

Nu komen, volgens mij, de topfavorietjes. Het zijn zo’n schattige kleurtjes, die ik zo op men nageltjes zou lakken! Enkel is dit niet echt winters :(. Ik vind deze editie iets meer voor de lente… Maar verder, deze lakjes heten 01 fairy berry, 02 pixie dust, 03 once upon a time, 04 humpty dumpty, 05 tinka’s dress en 06 welcome to wonderland. Klinkt dit bekend in de oren? Het zijn lakjes die bij alles passen in deze collectie en waarschijnlijk ook wel leuke alledaagse lakjes. Ook best veel shimmer! Per lakje is het 1€79.

En hup! Het laatste van deze collectie is de fairytale shimmer powder. Deze ligt zeker in mijn mandje! Hij lijkt mij zo mooi ;). Deze heet 01 pixie dust en kost 2€99. Deze kost het duurste van de hele collectie. Hiermee kan je zeker schitteren op feestjes of op doodgewone dagen als highlighter,…

Dit was de collectie! Hij zal, hopelijk, in de winkel liggen van december tot en met januari! Binnenkort dus. Wat vinden jullie van deze limited edition?

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Fairytale’s limited edition

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *