Let it snow!

En ja, het is bijna winter en de sneeuw zit al zeker 10cm hoog! Dus een paar foto’tjes van het misschien leuke winterweer?

Nadelen? Je valt op je smoel, hakken zijn bijna onmogelijk, het is barre koud,… Lees gauw verder!

Ik had al gezegd dat veel berichtjes deze tijd zeldzaam zouden zijn. Mijn examens gaan binnenkort beginnen, dus wordt het studeren! Maar ik zal proberen zoveel mogelijk berichtjes op voorrand de typen 😉 . Vooral van swatches en wat ik heb gekocht. Mits ik hiervan dringend wat moet tonen!

Wat vinden jullie van dit winterweer?

Ik krijg echt zin in Kerstmis! En dit leid tot Kerstvakantie… Met alle lichtjes, en kerstboompjes die je nu al ziet verschijnen. De gezellige Kerstfeer hangt al in de lucht. Wie weet beleven we een witte Kerst! Dat zou zeldzaam zijn, en echt fijn zijn om te beleven. Net als in de films 😉 . En de Sint moet dan nog komen! Marsepeintjes, speculoosjes, chocolaatjes,… Allemaal om je buikje lekker vol te smullen. Wil je gezond doen, neem dan lekker wat mandarijntjes!

Hier zien jullie ook nog wat foto’jes. Deze heb ik buiten gemaakt terwijl het super hard sneeuwde! De sneeuw zal nog wel even blijven duren, net als die koude temperaturen… Het leukste vind ik sneeuw en zon! Dan zie je net een diamantentapijt op de grond liggen. Ik zou er amper durven in stappen. En het is zeker opletten dat je niet uitschuift! Ben je hier bang voor? Kijk dan onderaan je schoenen. Zitten er ribbeltjes in? Dan is je kans bijna 0 dat je gaat vallen. Maar je weet maar nooit…

Wat vinden jullie van dit witte sneeuwtapijtenweer? Hebben jullie al een sneeuwman gemaakt?

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *