Garnier micellair reinigingswater

Hello golden liquid!

thumb__mg_0303_1024

Het gele gedeelte geeft een beetje dat luxegevoel. Alleen snap ik dan niet de kleur van de dop. Past volgens mij echt niet in het plaatje. Maar goed, werkt het of werkt het niet?

thumb__mg_0273_1024

thumb__mg_0282_1024

Dit Micellaire reinigingswater van Garnier zou langhoudende en waterproof make-up moeten kunnen verwijderen, de huid reinigen en kalmeren zonder er een vettig gevoel aan over te houden. Het fijne is dat dit goedje zowel voor mijn gezicht als voor mijn ogen kan worden gebruikt.

thumb__mg_0274_1024

thumb__mg_0279_1024

Bij het schudden heb je dat schuimig laagje en ontstaat er een licht oranje kleur. Ik moet wel zeggen dat de lagen zich weer heel snel scheiden. Als je er echt aan gaat ruiken, ruik je wel een olie-achtig geurtje. Maar dit is niet een overheersende geur dat me stoort. De geur is wel veel minder als je het geheel gaat schudden en zich gaat mengen.

thumb__mg_0287_1024

thumb__mg_0295_1024

thumb__mg_0292_1024

Dat alles goed verdwijnt op de watjes en de huid kalmeert zou te danken zijn aan de micellen (reinigend), reinigende oliën en arganolie. Het is geschikt voor alle huidtypes. Ook voor mij met mijn gevoelig huidje heb ik geen problemen als ik dit gebruik. Ik vind daarentegen wel dat het een soort van vettig-achtig laagje achterlaat op mijn huid. Dit verdwijnt uiteindelijk wel (volgens mij door de arganolie).
Een zeer aangenaam reinigingswater, waarmee je lang kan doen. Want check de grote van de fles! 400 ml voor een fijn prijsje van 6,49€.

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Garnier micellair reinigingswater

  1. Pingback: Garnier micellaire reinigingsgel | Mademoiselle en Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *