Only You get a million

Off course wil ik wel a million nagellakken! Maar is deze er eentje uit a million?

thumb__mg_0341_1024

Only you is een merk dat verkrijgbaar is in de ICI Paris XL. Buiten mijn niet zo fijne ervaring met het personeel, laat ik me niet tegenhouden om toch een nieuwsgierige blik te werpen op dit lakje! Het flesje zit goed in de hand en heeft zo’n plastic zwarte dop. Wat me vooral aantrekt aan deze is de kleur. Het is echt liquid gold dat er in lijkt te zitten! Wat je wel vaak hebt met gouden nagellak is dat deze totaal niet dekt eens het op je nagels ligt. Zou deze dat ook hebben?

thumb__mg_0329_1024

Als je heel dichtbij gaat kijken dan merk je groene en oranje-rode glitters op. Voel je de Kerst-vibe al komen?!

thumb__mg_0333_1024

thumb__mg_0339_1024

Het borsteltje is breed en brengt gemakkelijk de nagellak aan. Wat ik fijn vind is dat deze bij de eerste laag een subtiele gouden laag geeft waardoor je het bijvoorbeeld op rode of andere nagellak kan aanbrengen. Bij de tweede laag krijg je een goede dekking! Vreugdedansje!

thumb__mg_0345_1024

thumb__mg_0353_1024

De kleur is herfstig en doet je al dromen over de kerstperiode! Het heeft een metaal glansje (ja deuh, het is goud) met allemaal glittertjes. De glittertjes zijn met duizenden en zijn heel mini, maar het geeft deze nagellak wel de finishing touch!

874 Get a Million van Only You voor 4,95€.

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Only You get a million

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *