Happy Halloween!

Halloween is er bijna, maar de hele vibe hangt al heel oktober in de lucht. Ik heb het nooit echt gevierd. Ik vind het hele sfeertje hieromheen wel leuk, maar dat is dan vooral het Herfstsfeertje. Pompoenen, warme drankjes, pompoensoep, donkere make-up die op de proppen komt,… Hoewel ik dat laatste ook nooit doe. Let’s make a change! Ik wou iets “simpel”, maar met een addertje. Als je snapt wat ik bedoel.

glitter

Ik maakte een donkere zwarte smokey eyes. Nooit gedacht dat ook met kleine ogen je dit zeker kan staan! De eyelinerwing maakte ik wel veel langer, omdat deze mocht opvallen. Ik probeerde er mooie valse wimpers op te plakken (first time!). En ja, nadien besefte ik dat ik ze had moeten bijknippen. Maar ik vind het nog best meevallen voor een eerste keer!

fuptcauasvmtedynknxaw_thumb_5414

wimpers

Met de lijm voor de valse wimpers en een smal penseeltje tekende ik een hele lijn onder mijn onderste wimperrand en dan glitter, glitter, glitter. Let’s make Halloween een beetje glamoureus hé!

8bzkx2ifswgtue5bnvkdw_thumb_53ed

g8vnyyadqfasforbqmlj8q_thumb_53f6

vmpjxguar7espbnqtzg7a_thumb_53f4

Voor de grap wat lippenbalsem op mijn lippen en wat van die glitters, maar vond het uiteindelijk nog dat extraatje hebben.

oot2ecfbqagm0f3aae8qka_thumb_53f1

De foto in het donker wou ik jullie niet onthouden. Al die glittertjes die glinsteren, hihi!

unadjustednonraw_thumb_5467

dl6wrs5ktwkzvb2merqkw_thumb_5410

Je helemaal in het zwart kleden, dezelfde glitterkleur op je nagels en dan vallen je ogen nog meer op! Vieren jullie Halloween?

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Happy Halloween!

  1. Pingback: Mademoiselle en Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *