Flashback oktober 2016

Oktober ging toch wat meer vooruit dan september. Ik probeerde mezelf dan ook te herinneren om voor jullie alles op foto te zetten!unadjustednonraw_thumb_52b7

Ik wou toch wat opletten met het ontbijt. Ik heb vaak geen honger, maar dat is helemaal niet gezond. Het ontbijt aantrekkelijk en gezond maken, vind ik vaak een moeilijk klusje. Vooral omdat ik ’s ochtends ook niet al mijn tijd hierin wil steken. Ik maakte avocado met wat ei. Met één helftje had ik al meer dan genoeg!

unadjustednonraw_thumb_52b9

Ik ging naar de plantentuin van Meise en kon er nog net genieten van het nog-net-geen-herfstweertje. Kunnen jullie hier lezen.

unadjustednonraw_thumb_52bb

unadjustednonraw_thumb_5416

Koffie, koffie, koffie,… Alleen maar liefde voor deze drank! Zeker als het van die mooie laagjes heeft. Wel probeer ik te minderen met koffie en vervang ik het af en toe door thee. Normaal vind ik thee helemaal niet zo lekker. Ik ben wat een moeilijke wat betreft de smaakjes ervan, maar met wat honing valt het best mee!

unadjustednonraw_thumb_53ad

unadjustednonraw_thumb_53e6

Het hoekje van mijn pc-cover brak af. Weet helemaal niet hoe het komt, maar gelukkig zorgt dat hoekje er niet voor dat heel de hoes afvalt! Mijn computertje blijft dus nog mooi beschermd tegen de buitenwereld! Ondertussen klaagde deze al een hele tijd voor een update, dus deed ik dit ook maar even.

unadjustednonraw_thumb_53ab-2

unadjustednonraw_thumb_53d1

unadjustednonraw_thumb_53de

Er was een kleine kermis en daar horen smoutebollen bij! Spijtig genoeg ben ik bijna heel oktober verkouden geweest en kon ik er niet echt van genieten. Ik kon helemaal niets proeven. Bummer. Ik probeerde voor de eerste keer zo’n diepvriespizza. Het was een gluten -en lactosevrije en hierop had ik dan wat gehakt bij gedaan. In oktober maakte ik na een hele lange tijd weer eens macaroni met kaassaus. Zolang er kaas is, ben ik blij!

unadjustednonraw_thumb_53e7

Al de briefjes die ik heb opgeraapt bij het optreden van Adele heb ik in mijn kadertje gestopt. Is eens wat anders dan een foto en het is dan ook een mooie herinnering!

unadjustednonraw_thumb_53d4

unadjustedraw_thumb_5305

Herfst staat gelijk aan pompoensoep! Ik denk dat deze echt mijn lievelingssoep is. Maar de herfst staat ook voor het vroeg donker worden en weinig licht. Dus het is wat knoeien om op het juiste tijdstip foto’s te kunnen maken om zo weinig mogelijk te moeten knoeien met de foto’s zelf!

unadjustednonraw_thumb_53e0

unadjustednonraw_thumb_5417

Ik moest heel wat cake’jes maken. Ik hield er wel een paar voor thuis, hihi! Er waren er met vanille, witte en zwarte chocolade! Ik ging naar het nieuwe winkelcentrum Docks Bruxsel. Dat nieuwe gigantische ding moest ik zelf toch eens zien! Er was wel redelijk veel volk, maar ik ga zeker nog eens terug.

unadjustednonraw_thumb_541f

Ik sluit af met een foto van toen ik bezig was met de ooglook voor Halloween. Hier zijn er nog geen glitters toegevoegd. Wel een smokey met valse wimpers. Voor een eerste keer valse wimpers te plaatsen, was ik best blij dat het toch redelijk lukte! Hoe ging jouw oktober?

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Flashback oktober 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *