Oktober loves…

In oktober heb ik het buiten de Halloween-look vrij eenvoudig gehouden. Maar toch waren er een paar dingen die onmisbaar waren!

xl1euejrzayhz82necfba_thumb_547a

Mijn huid wordt door het weer en de kou steeds droger en heeft hierdoor meer hydratatie nodig. Ik merk dan ook een verschil wanneer ik mijn nachtcrème eens oversla. Deze van The Body Shop is op het nippertje van leeg. Zowel na het aanbrengen als bij het opstaan in de ochtend heb ik een zacht aanvoelende huid.

1ghbpvavrosyklct2udcg_thumb_5494

Iets waar ik weer helemaal in love mee ben is deze spons. Ik maak hem wat vochtig en breng er mijn foundation en concealer mee aan. Soms ook poeder. Dit is er eentje van Catrice en je merkt zeer zeker dat deze gebruikt is! Dat arme dingetje lijkt wel misbruikt. Het is namelijk stilletjes aan aan het scheuren en de paarse kleur is zelf na het vele wassen niet overal meer deftig te zien. Het zal tijd worden voor een nieuwe!

oogschaduw

Als je snel wil gaan is deze creamy oogschaduw zeker aan te raden. Je ogen lijken opgemaakt, ook al zit er enkel deze mooie kleur op! Het is een bronskleur dat de hele tijd mooi blijft zitten. Ik breng deze aan met mijn vingers (vind ik het gemakkelijkste), doe wat mascara op en done!

uxbwpffjqvegdvf5xbytq_thumb_5487

Naast dat magische potje, greep ik vaak naar deze lippenstift van Clinique (Long lasting lipstick Rouge longtemps – All Heart). Een mooi rood kleurtje, dat niet te fel is. Hij smeert mooi uit op mijn lippen en geeft een subtiele maar mooie rode kleur af.

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Oktober loves…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *