Nivea Double effect oogmake-up remover met Korenbloemextract

Een blauw hypnotisch goedje dat je waterproof oogmake-up verwijderd en je wimpers beschermt. Het blauwe past in ieder geval al mooi bij het blauwe logo van Nivea!

thumb__mg_0235_1024

Het flesje zit goed in de hand en is gemakkelijk om ergens mee te nemen door zijn grootte. Het is een flesje van 125ml voor de prijs van 4,69€. Wat ik altijd leuk vind is het schudden en kijken hoe de laagjes ontstaan. Hypnotisch en een mooie blauwe kleur. Die blauwe kleur komt mede door het korenbloemextract dat erin zit. Verder heeft dit extract ook een kalmerende en ontzwellende werking.

thumb__mg_0242_1024

thumb__mg_0251_1024

thumb__mg_0259_1024

Bij het schudden mengen beide delen zich goed en is er nog steeds die blauwe kleur. Je ziet dan een licht schuimend laagje. Het duurt dan weer eventjes voor de twee lagen weer tevoorschijn komen.

thumb__mg_0249_1024

thumb__mg_0258_1024

Al mijn make-up gaat er goed af, ook waterproof mascara. Ik moet helemaal niet hard en veel boenen. Enkel is er wel een maar ’tje… Nadien heb ik een troebel zicht dus zien of de make-up er goed af is, is wel een klusje. Het product irriteert men ogen niet en bij gebruik voelt het zacht aan.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *