Vier jassen voor dit seizoen!

Het weer veranderd en meestal veranderd de inhoud van onze kleerkast ook mee. Ik heb het altijd snel kou en loop in de herfst dus nooit rond met alleen een vestje. Ik heb altijd een jas nodig! Verder is het vinden van een jas ook niet gemakkelijk, ze moet je staan of ze moet je staan…

md6kjgs1t6a1deu1stbm4g_thumb_54f8

Allereerst is een regenjas onmisbaar in de herfst! Regenbuien, plassen, natte banken,…  Deze regenjas van C&A centreert in het midden en heeft weliswaar een kap! Wat toch wel essentieel is voor een regenjas, niet? Hij heeft grote zakken waar ik al mijn brollekes in kan steken en houdt me zelf met mega grote regenbuien droog. Het is een lange jas, maar bij deze vind ik dat helemaal niet erg. Zie het als een windbescherming, wel eens kunnen zitten en leunen en geen al te natte jeans!

x2sq9y7mt7eh6ujgq7heig_thumb_549f

jass

Mijn winterjas, ook van de C&A, heeft van dat zacht dons binnenin. Het is een gelijkaardig model als de regenjas, maar dan kort en met imitatiebont aan de kap. Dat laatste kan je er wel afhalen, maar dan haalt het voor mij het leuke van de jas weg. Vroeger vond ik dat nooit leuk, maar ik vind het nu eigenlijk wel iets hebben!

o8tmvty8rwsu75dogmakkg_thumb_54c3

lsu0ht3rmebbxpy2hzedw_thumb_54cc

Als het echt maar echt heel koud is, dan is deze mijn beste maatje. Tegenwoordig heb je ze met prints,… Maar als dat te gewaagd is, kan je ook een simpele kleur nemen en je samen met mij in de sneeuw verstoppen. Wedden dat het een super camouflage is (hihi)! En hij is zoooo zacht!

pjlcwd0otlgnxjap0lim8a_thumb_54fd

Eigenlijk stiekem even gepikt van de mama is deze lekkere warme lammycoat van Camaieu. Wel al uit een oude collectie, maar deze is nu plots weer in de mode en te spotten in iedere winkel. Het enige spijtige is dat je bij deze jas geen kap hebt en dus een muts op moet of paraplu. Hij heeft een rits en is kort van model. Meestal opteer ik toch wel voor korte modellen, omdat ik redelijk klein ben.

jkvoimqaqpmjrqzjmm0wa_thumb_54d2

jas

Heb jij al een jas voor dit seizoen?

Be Sociable, Share!

3 Gedachten over “Vier jassen voor dit seizoen!

  1. Pingback: Mademoiselle en Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *