Flashback november 2016

De maand november was een zware maand. Een maand met veel veranderingen en waarbij ik zeker het probeer vol te houden van jullie twee keer in de week iets te laten lezen.

foto

In de herfstvakantie ging ik wat foto’s nemen met de jassen. Het was de eerste keer dat ik zo “poseerde” en uiteindelijk heb ik er toch een paar foto’s kunnen uitnemen voor hier op de blog te plaatsen. Het was toch best wel een serieuze stap voor mij om dit aan te durven! Ik had vorige keer al die foto’s geplaatst van in de plantentuin, maar het voelde nog wat onwennig aan. Vinden jullie deze berichten met “outfits” aan leuk?

unadjustednonraw_thumb_558e

unadjustednonraw_thumb_5576

Mama bakte pannenkoeken en kwam van de winkel terug met de allereerste kerstaankoop! Ze had lichtjes gekocht voor in de toekomstige kerstboom. Het zijn net allemaal kleine lichtgevende sneeuwballetjes! We hebben voor de eerste keer ook Glühwein proberen maken… Het was wat experimenteren, maar wat ruikt dat lekker! En over de smaak valt ook niet de klagen (hihi).

unadjustednonraw_thumb_556c

unadjustednonraw_thumb_5568

unadjustednonraw_thumb_5570

Halloween was voorbij, maar toch kwamen er nog enkele monsters aan de deur bellen. Ik proefde van die schattige croissantjes zonder gluten, lactose,… Het was eigenlijk best wel lekker. Verder is dit blauwe goedje van Nivea bijna op, heb ik ondertussen al één van de concealers opgebruikt en er weer eentje moeten aanschaffen!

unadjustednonraw_thumb_5578

unadjustednonraw_thumb_557c

unadjustednonraw_thumb_557d

unadjustednonraw_thumb_55bc

Op dit appeltje blijf ik toch verliefd. Ik vind het zo een leuk vormpje en de geur is helemaal mijn ding!

unadjustednonraw_thumb_55ba

Ik kwam toch best vaak in de omgeving van het Atomium in november. Waar ik meestal ga wandelen is de brasserie toe en is het al minder verleidelijk in koud weer om te gaan wandelen. En af en toe een andere omgeving zien is ook wel leuk! Daarbij zijn daar zo’n mooie parken! Echt een aanrader om eens te gaan wandelen. Ik ging “Trolls” en “Fantastic Beasts” zien in de Kinepolis. Ik ben meer fan van Harry Potter, maar de film viel best wel mee. Hoewel ik hem zou aanraden in 3D, want ik denk dat er veel in de film hiervoor gemaakt is. Toen ik in de winkel een red cup zag van Starbucks, moest ik die wel proeven. Eentje met witte chocolade! Mjammie. En nog eens mjammie voor de lekkere (Mexicaanse) wraps die mama maakte.

unadjustednonraw_thumb_557f

unadjustednonraw_thumb_55b7

unadjustednonraw_thumb_55e2

unadjustednonraw_thumb_55ee

Twitter: https://twitter.com/Mlleenrose
Instagram: https://www.instagram.com/mademoiselleenrose.be/

 

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Flashback november 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *