Bourjois 123 Perfect CC

Nadat mijn liefste concealer op was, moest ik wel zoeken naar een nieuwe. Ik kwam toen eentje tegen van Bourjois, maar hield het niet enkel bij dat ene product…

lfoflabhttwgpnfqwmcdla_thumb_5552

yga69ye4rm2l7tctefeqwa_thumb_552a

De concealer zat al eens tussen mijn loves. Dus weten jullie ergens al hoe ik over deze concealer denk. Ik ben hier vooral blij over door de kleur. De kleur is zeer licht. Wat de dekking betreft is deze medium. Hoewel ik denk dat ik een moeilijke ben wat dekking betreft. Mijn huid is niet enkel licht, maar onder mijn ogen ook zeer “doorzichtig”. Maar buiten dat, vind ik dat deze redelijk goed blijft zitten gedurende de hele dag. Meestal poeder ik het wel af.

8chqlcznr5igpzzb11l4jq_thumb_552e

olnfdts3shwmuswxyz3xa_thumb_5530

Wat de tube zelf betreft, vind ik de applicator helemaal niet fijn. Het is van dat hard plastic en voelt niet aangenaam op mijn huid. Zeker niet onder de ogen! Meestal draai ik aan de dop, smeer ik het product waar het hoeft te zitten en ga ik ofwel met mijn vingers ofwel met een kwast aan de slag.

uilyrtnvqtumip0hk7l8aw_thumb_552d

Vermits ik toch wel blij ben met deze concealer én ook mijn geliefde foundation van Bourjois op was, moest ik daarvan ook een nieuwe hebben. Ik ben zowat een Bourjois- meisje, als je snapt wat ik bedoel.  Ik kwam van de concealer ook een CC-crème (color and care/correct cream) tegen en besloot het toch uit te testen.

7kt2ayi3rqaxdfngsbtnig_thumb_5535

6ntbrhaqshimaxycsrk61g_thumb_553a

riyqhfqdrieflgh5llmorw_thumb_5540

De crème zit in een tube met een smalle teut. Ik vind de tube op zich best wel mooi ogen met die zwarte dop. De crème op zich is eigenlijk best vloeibaar, maar dit zou eigen zijn aan CC-crèmes. Wel loopt deze niet van je gezicht af, dus op zich geen probleem! Deze heeft SPF 15 en dekt redelijk goed. Hoewel alles niet wonderbaarlijk verdwijnt ondanks de 3 kleurcorrigerende pigmenten. Maar dat is misschien wat streng, want je kan het wel wat opbouwen.

bourjois

8e4kkfkyrwsfzjqh7iwug_thumb_554b

Het liefste breng ik deze aan met een spons of met mijn vingers. Gedurende de dag blijft deze goed zitten, ook zonder af te poederen. Over de hydraterende functie ben ik niet echt helemaal overtuigd, maar hij doet het redelijk goed met de droge plekjes op mijn huid. Het is de lichtste kleur, maar dan nog is de concealer een tikkeltje lichter. Waarmee ik zeker blij ben!
CC-concealer: 10,49€
CC-cream: 12,99€

 

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Bourjois 123 Perfect CC

  1. Pingback: Loves Februari | Mademoiselle en Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *