Espresso day!

Vandaag is het internationale Espresso dag. Ik ben een echte koffieliefhebber, niet altijd espresso hoor! Ik kan echter wel een paar kopjes achter elkaar opdrinken. Ik schreef dit artikel een tijdje terug, maar vond het zo passend voor vandaag dat ik het wat herschreef!

specuu

Met deze Sint-periode koop ik al wat sneller speculaas. Dit keer geen leuke Sint-vormen, maar lettertjes! Delhaize heeft onlangs zijn rekken aangevuld met speculaas in de vorm van letters. Ze zitten in zakjes, waardoor je ook niet meteen een hele doos opeet en je het gemakkelijk kan meenemen naar het werk, school of voor in de schoen.

specu

Maar zijn ze lekker? Met een koffie’tje erbij om wat op te warmen sta ik te popelen om te zien hoe al die lettertjes eruit zien! De lekkere geur van koffie warmt mij al wat op met dit koude weer. Soms doe ik er melk (met een smaakje) bij. Het kan niet altijd Starbucks zijn hé.

unadjustednonraw_thumb_4fca

Wat zitten er veel in een zakje! Er zitten een 25-30 koekjes van speculaas in. Er zitten trouwens ook cijfers in! Eens wat anders dan nic-nac’s, leuk voor de kids (stiekem vind ik het ook wel leuk) en ik vind ze ook lekker!

unadjustednonraw_thumb_4fb8

Zijn jullie ook koffie lovers?

 

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Espresso day!

  1. Ester

    Ondanks dat ik tot iets van 13 jaar geleden niet eens koffie lustte, ben ik inmiddels een echte coffee lover geworden. Ik drink het nog altijd niet dagelijks, maar alleen om er echt van te genieten. Thuis maak ik koffie met zo’n percolator en dan echt goede koffiebonen. Flinke laag melkschuim erop en genieten maar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *