Nina Ricci l’Eau de toilette

Nina Ricci’s parfum is een van mijn favorieten. Enkel brak er iets een tijd geleden aan spuitertje en loopt die de hele tijd uit. Bummer! Hierbij heb ik ook geleerd dat je parfum of andere geurtjes zeker vaker mag opdoen! Ik was altijd bang om mijn geliefd geurtje op te gebruiken. Enkel is er natuurlijk ook een einddatum op zo’n flesje en is de geur na een (lange) tijd niet meer wat het hoort te zijn.

thumb__mg_0359_1024

Ik had een bon gekregen van de Ici Paris XL en ja ik koos weer voor Nina Ricci! Nu wel niet voor de parfum, maar voor l’eau de toilette. Les Belles de Nina zit in een mooi wit klassiek doosje. Het heeft wel een leuk reliëfpatroontje. Er staat ook zo’n scan-code op, maar deze brengt je gewoon naar de website van Nina Ricci.

thumb__mg_0356_1024

thumb__mg_0358_1024

thumb__mg_0357_1024

Het is ontzettend moeilijk om een geur goed te kunnen overbrengen met enkel en alleen maar woorden. Iedereen verstaat namelijk niet altijd hetzelfde onder een bepaalde verwoording. Voor mij is de geur enorm vrouwelijk, wat zoetig maar zonder je te overladen met een of andere snoepwinkelgeur waar je uit moet ontsnappen om adem te kunnen happen. Geuren bestaan uit drie geurlagen, bij deze:

Topnoten: appel, roze pompelmoes, mandarijn en neroli

Hartnoten: waterfris akkoord (samenstelling van een paar geuren), kers, gardenia

Basisnoot: muskus

thumb__mg_0376_1024

thumb__mg_0386_1024

Een mooi roze appeltje met zilveren blaadjes. (Don’t mind me in de weerspiegeling! Hihi) Het glas heeft een mat effect. Het appeltje past mooi in mijn hand.

thumb__mg_0382_1024

thumb__mg_0384_1024

Nina Ricci l’eau de toilette: 48,60€

Be Sociable, Share!

Een gedachte over “Nina Ricci l’Eau de toilette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *