Het eerste deel van de Soldenjacht:

Op de eerste soldendag ben ik naar de Hema, H&M, Promo Fashion (verandert trouwens binnenkort van naam),… op jacht gegaan.

Hier volgen mijn prooien:

Slippers van de Promo Fashion, spijtig genoeg waren ze niet in solden… Ze hebben, wat de bloem vormt, kleine gaatjes met allemaal zilvere pailletten in. Deze komen er gelukkig niet uit! De bandjes zijn ook zilver. Ze kosten 4€.

Een los t-shirt met lange mouwen van de C&A voor 6€25 (het was immers 50% op 12€50). Op de t-shirt zijn allemaal kleine steentjes, dus dit wordt opletten met de wasmachine!

Een jeans van de C&A voor 14€50 in plaats van 29€. En rararaaa, wie staat er nog op de foto? Eén van mijn katten, Bolleke! (rechts)

Ik heb geen idee hoe je dit pakje noemt. Het is net als een kleedje, behalve dat de onderkant een shortje is. Het is een soort salopetje. Aan de achterkant is het bovenste gedeelte rekbaar. Vanvoor heeft het knoopjes en 2 broekzakken. Het heeft 2 koortjes om rond je nek vast te knopen. Het komt van de H&M en het was 10 of 15€.

Een grijs vestje van de H&M van 15€. Het is een leerimmitatie met schattige pofmouwtjes. De zakjes zijn spijtiggenoeg wel vals. Je kan er immers niets insteken…

Een supperschattig kleedje! Ik ben er verliefd op! Bovenaan heeft het een corset-achtig iets. De hele achterkant, bovenkant, heeft een rekker. Het heeft spaghettibandjes en kost 15€.

Een slaapkleedje van Hello Kitty voor 3€. Het is superlicht van stof, maar het heeft wel lange mouwen.

En ja daar heb weeral Bolleke! Je ziet hem tussen de 2 kadertjes aan de rechterkant. Deze pyjama heeft 7€ gekost en en heeft korte mouwpjes. Het t-shirtje is zeer breed aan de onderkant. De broek is zeer breed aan de bovenkant en heeft een schattig strikje. Er zit geen elastiek in, maar wel aan de pijpen. Hebben jullie dat ook dat bij de pyjama’s van de H&M ofwel de broeken ofwel super klein zijn, mits de broekmaat niet overeenkomt met het bovenste ofwel dat de broek juist groot lijkt?

En ja make-up ontbreekt er nooit! Een neonlakje en een concealer-setje van de Hema. Het lakje was wel niet in afslag. De prijzen weet ik niet juist meer, maar die zal ik de volgende keer vermelden.

Er zullen nog zeker een paar soldenartikeltjes komen. Zeker nu ik me net dood heb gekocht aan allemaal lakjes en de 2 palletjes van de essence-collectie en een super schattig zakje!

Be Sociable, Share!

3 Gedachten over “Het eerste deel van de Soldenjacht:

  1. La Mademoiselle Auteur bericht

    Ja dat is wel jammer, nu dit weekend ging het warmer zijn, maar ja… Veel koude wind! :s Ik zou bevriezen met blote beentjes! :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *