Oostende

Met de trein naar Oostende, tsjoeke tsjoeke tuut!…. Een tijdje geleden ben ik naar Oostende gegaan. En ja, met de trein! Een warm dagje zee ter ontspanning van de examenperiode.

Ik heb er samen met men zus op strand gewandeld de voeten in het water laten spetteren en de dijk een paar keer afgewandeld en afgelopen met een lekker ijsje van de Australian. Ik ben verzot op hun ijsjes, ze geven telkens van die grote bollen ijs, en de smaak is o zo lekker :). Spijtig genoeg was het super warm, wat op zich niet erg is, maar onze ijsjes smolten als een ijsblokje in een hete kop chocolademelk/koffie. Hierdoor moesten we ons haasten om het ijsje op te eten. Maar niet getreurd, binnenkort ga ik bij men meter en metekindje, 3 dagen, logeren aan zee in hun caravan en dan kan ik weer lekkere zee-ijsjes eten zoveel als ik wil :).

Op de dijk verkochten ze wel altijd hetzelfde, ieder winkeltje opnieuw. En men zus en ik hadden het bovenstaande shortje opgemerkt. Ik natuurlijk in het rose, en men zus in het blauw. Het enigste verschil tussen alle winkeltjes waren de maten. We hebben toen we bijna wegmoesten, om onze trein te halen, letterlijk de hele dijk afgelopen om de juiste maat te vinden! Hierna waren we wel kapot met die hitte… Het heeft nog een zakje achteraan en het kostte 10€, ik vond op zich wel veel, maar ik heb hem toch maar mee gepakt :p !

Op de heenweg had ik de hele tijd het ene liedje van Spring in men hoofd. Het Ketnetgroepje waarin Jelle Cleymans de zanger van is. Het is misschien niet meer voor mijn leeftijd, maar wie zingt er nu niet meer mee met bijvoorbeeld de liedjes van K3? Hoe oud je ook bent, er blijft altijd wel een stukje kind-zijn in je hoofd.

Dus hier volgt: Met de trein naar Oostende:

Hebben jullie ook nog leuke jeugdliedjes waarmee jullie nog steeds meezingen? Of hebben jullie nog leuke zomerliedjes dat je wilt delen? Vermeld het dan even in een comment onderaan, en dan kan ik misschien eens een artikel publiceren met allemaal leuke, swingende,… zomerliedjes.

Be Sociable, Share!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *