Metallics trend

En ja, Essence heeft weer een nieuwe trendeditie. Deze zal in november, hopelijk in de rekken liggen! Het is een editie waarbij ik me echt blut aan zou kopen! Het is eigenlijk een dubbele editie. Je hebt de make-up,… en dan heb je de accesoires. Het leuke smokey-eye palletjes en natuurlijk de nagellakken en de accesoires zijn niet te weerstaan! Kijk gauw even verder voor de hele collectie…Hier komt ie! Ik ga beginnen met de make-up,... En dan erna de juweeltjes.

Met te beginnen de oogschaduws, er zijn 3 palletten met telkens 4 kleuren en een eyeliner. Dit is best handig! Vind ik toch, alles in 1, en bij elkaar. 01 nothing else metals, 02 steel me en 03 copper rulez zijn de namen van deze oogschaduws. Ieder palletje kost 3€49 en kan je mooi combineren met eendert welke kleur ogen.

Dan heb je nog een trendy penseeltje voor je eyeliner aan te brengen. Deze kost 99centjes. Het steekt ook in een praktisch zakje. Het penseeltje zelf is zwart, en doet me vooral denken aan een penseel uit de Hema-collectie. Hieronder zie je het penseeltje.

The smokey eyes jumbo eye pencil, wat een lange naam! Dit zijn een soort van dikke potloodjes voor je oogleden. Ze dienen voor smokey eyes, maar je kan het zeker ook voor iets ander gebruiken! Er is een zwarte, zilvere en een goud-bruine kleur. Wat ook goed is, is dat ze een dopseltje hebben, zo heb je niet overal smurie die uit kan lopen. De naampjes zijn 01 metal battle, 02 steel me en 03 copper rulez. Ze kosten 1€79 per potlood.

Hieronder zie je een face, een body en een hair spray in 1! Dit betekent dat je het zowel voor je gezicht, als voor je lichaam, als voor je haar kan gebruiken! Handig nee? Het zou zeker handig zijn als het een niet al te grote spray zou zijn, dan kan je het lekker meenemen. Maar dat heeft ook zen nadelen, mits het sneller op is! Maar ja de grootte weet ik nog niet! Deze spray kost 2€99.

Dan heb je de lippenstiften. Deze zijn van dezelfde kleur als de potloden. Goud, zilver en zwart. Dit vind ik het minst leuke uit de collectie, door de kleurtjes. Ik ga deze kleuren niet meteen op mijn lippen strijken. Maar wie weet zien ze er helemaal anders uit, en neem ik er wel eentje mee! Hun namen zijn 01 metal battle, 02 steel me en 03 iron goddess. Ze kosten 1€99.

Nu de nagellakjes, volgens mij zouden die zo in mijn mandje vliegen! De kleurtjes zijn weer de algemene kleuren die telkens weer terugkomen. Namelijk het zwarte, bruine, goude, zilvere. Er is ook een parel-gele kleur bij! 01 iron goddess, 02 copper rulez!, 03 steel me, 04 nothing else metals en 05 metal battle. Ze kosten 1€99.

En nu iets heel speciaals. Een magneet. Maar niet zomaar een magneet, het zorgt ervoor dat op je nagel er een leuk design gaat ontwikkelen. Het kost 1€49. Je moet heirbij wel opletten! Mits het geen invloed heeft op de zwarte nagellak.

Dit zijn al de Make-up-spulletjes! Hieronder volgen alle accessoires. Dit zijn zowel armbanden, kettingen als oorbellen. De prijzen zouden rond de 5€ variëren.

Dit waren de juweeltjes! Ik vind er toch wel nog een paar leuke tussen, niet dat ik ze allemaal ga kopen hoor! Hopelijk komen al deze spulletjes in de Kruidvat. Het zou wel spijtig zijn, vooral voor de nagellakjes :p .

Gaan jullie iets van deze collectie kopen?

Be Sociable, Share!

2 Gedachten over “Metallics trend

  1. La Mademoiselle Auteur bericht

    Ja die nagellak ligt zowieso in mijn mandje! De potloodjes vind ik ook wel leuk, als er genoeg pigment afgaat 😉
    De denim collectie? Vind je hem niet of vind je hem niet leuk? :p
    Als je hem niet vindt, vind ik dat wel raar… Hij lag er bij mij zelfs in de Kruidvat, en die is niet zo groot…
    Maar van de Denimcollectie heb ik de oogschaduws en wat nagellakjes gekocht… De lakjes ben ik half tevreden, en bij de oogschaduws zijn enkel de flashy kleurtjes zeer gepigmenteerd… Soms iets te poederig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *