Nude Dude Volume 2 van The Balm Cosmetics

Ik wou jullie eerst bedanken voor de reacties van het vorige artikel dat ik schreef. Het was ergens een drempeltje of ik dat persoonlijke er wel bij zou zetten. Maar jullie hebben onwijs lieve reacties gegeven en daarvoor wou ik jullie toch even bedanken. Want ik vind toch dat dat even mag gezegd worden en ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat het dat zou opwekken! Nu ja, we zijn hier voor geheel iets anders. Iets waarvan ik dolenthousiast over ben! Namelijk “Nude Dude Volume 2” oogschaduw palette van The Balm Cosmetics.

Sinds Kerst hield ik dit merk al in het oog. Ik wou namelijk dolgraag de “Nude ‘tude” als Kerstcadeau, wat trouwens ook een oogschaduwpalette is. Deze was een gehele tijd uitverkocht, maar ondertussen hebben ze een volume twee. Ik ben uiteindelijk gegaan voor volume twee, niet voor de mooie mannen binnenin, maar omdat ik de pigmentatie en de kwaliteit ook iets beter vond dan de eerste. Want ja, ik heb staan swatchen in de winkel!

Voor ik begin over de binnenkant, eerst wat over de buitenkant. Het doosje zit in zo’n overglijdbaar kartonnen ding. Ik vind dat eigenlijk wel klasse uitstralen en het zorgt ervoor dat het doosje niet beschadigd geraakt. De doos is van hard karton en redelijk stevig. Hij sluit magnetisch en heeft een poederroze kleurtje. Hoewel er een fijne vrouw op de voorkant staat heeft het ook een mannelijk tintje. Dit niet enkel door het babyblauwe kleurtje, maar met de ‘naakte’ mannen binnenin.

Aan de binnenkant vind je zes mannen, waarvan één dat je de rug toekeert… (vraag me niet waarom) Maar deze mannen hebben telkens twee oogschaduws, die bij elkaar kunnen passen. Je hoeft het trouwens bij deze palette niet te houden tot één man, je mag en het is een aanrader om polygamie te plegen. Enkel met deze palette natuurlijk! Het bevat een borsteltje met een oogschaduwkwast en een eyeliner. Het laatste lijkt misschien wat dik, maar ik gebruik dan ook meestal niet de kwasten van in de palettes. Het is wel handig, net zoals de spiegel!

Dit zijn de kleuren van dichterbij. Je ziet dat het een mix is van glitter en mat en van lichte en donkere kleuren. Wat ik alvast kan zeggen is dat “Fabulous” echt een pareltje is en je kan ze ook gebruiken als highlighter op je jukbeenderen. Hieronder zie je swatches van de kleuren, met telkens een foto in “normale” omstandigheden en daaronder eentje in het licht.

Fearless - Flawless - Firm - Flirty - Friendly - Fierce

Fabulous - Faithful - Fit - Feisty - Funny - Fine

Ik moet in ieder geval zeggen dat ik enorm blij ben met het pigment dat ervan afkwam! Ik heb namelijk helemaal niet zitten duwen en wrijven. Verder vind ik het fijn dat ze allemaal een naam hebben. Ik heb ondertussen al een paar keer zitten werken met de kleurtjes. Ze blijven goed zitten en dat je kan best wat combinaties maken! Wel moet je wat opletten als je wat fluffy behaarde kwasten gebruikt (in plaats van die zeer strakke behaarde kwasten) kunnen ze wat poederig zijn.

Op de achterkant staat er rechtsboven een code dat je kan scannen met je gsm of tablet. Heb je dit niet, kan je het filmpje ook gaan bekijken op het internet. Het filmpje is een tutorial van een look die je kan maken met deze palette.

Je ziet er duidelijk welke kleuren je “moet” gebruiken en hoe ze deze aanbrengt. Ik vind dit in ieder geval heel handig, een pluspunt en inspirerend!

Je kan deze “Nude Dude” in je bezit hebben voor €35. Dat is misschien wat prijzig, maar uiteindelijk ben ik er heel blij mee. Hoewel ik een ietwat rose-perzik kleur mis, is deze palette handig en compact om mee te nemen en je kan er heel wat kanten mee op!

Be Sociable, Share!

4 Gedachten over “Nude Dude Volume 2 van The Balm Cosmetics

  1. Pingback: Loves 2016 | Mademoiselle en Rose

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *