Flashback 2 & persoonlijk stukje

Oh damn! We zitten al in augustus. De helft van de vakantie is al voorbij, maar niet treuren er is nog een maandje!

Begin juli heb ik veel zitten werken op men computer en natuurlijk hoorde daar een heerlijke smoothie bij! Eentje met aardbeien, yoghurt en wat rijstmelk. Ik ben naar de dokter geweest voor een bloedonderzoek. Klein prikje maar… En mijn nagels gingen wit met een snorretjessticker die ik had gekregen bij mijn verjaardag!

Ik testte de lipbalm van de Hema. Deze zijn trouwens super zacht! Bolleke lag bij de favorieten van juni op mijn bed, maar bij het filmen ging hij weg. In de solden heb ik zo’n krulkistje gekocht, waarin je krulspelden opwarmen en heb ik wat zitten proberen. Maar ik denk dat men haar wat te lang is om ze lang te kunnen behouden…

Ik ben naar de Minions gaan kijken en ik ben een GROTE fan! Ik vind deze wezentjes ontzettend schattig en ze doen me altijd lachen. De film was trouwens komisch en zeker een aanrader. Heb je de eerste nog niet gezien, is dat niet zo erg maar er is wel een leuk knipoogje naar die eerste film. Ik ging naar een festival. Deze zijn trouwens de schoenen en zonnebril van men vriend, maar ze lagen er zo verleidelijk dat ik er een foto van moest nemen! Ik heb een fijne palette gekocht en ben eind juli hiermee wat beginnen kleuren. Hiervan zal nog wel een artikel komen.

Bij de Bioplanet stond er een hele rij bloemen. Ze leken zo wild, maar mooi! Ik was met mama even alleen thuis en dan maken we altijd een hele boel groentjes die we dan gewoon stomen. Super simpel en lekker! Ik ging weer aan de slag met die krulset en met de palette. Bij men vriend keek ik naar Harry Potter. Het zijn zo’n films waar ik niet genoeg van kan krijgen en telkens opnieuw kan zien!

En als deze flashbacks al te persoonlijk zijn voor je, moet je niet verder lezen. Dit is namelijk een persoonlijk deeltje dat ik toch met jullie wou delen.
Soms weet je niet hoe je dingen moet uitleggen. En dit is zoiets. Ik weet dat ik dit aan jullie wil vertellen in geuren en kleuren, maar ik weet niet zo goed hoe. De voorbije maand kwamen er plots geen berichten meer online en dit was niet omdat ik dat niet wou maar omdat ik het plots even niet meer zo goed kon. Ik ben ziek, als ik het zo mag noemen. Het is niets ergs, maar dokters (en ik heb er al een paar versleten) zitten er al twee jaar op te zoeken. Daarom is het ook zo moeilijk om het aan jullie uit te leggen, omdat ik zelf niet zo goed weet wat ik heb. Wat tot vervelends toe ook nog eens moeilijk is om uit te leggen aan de omgeving, want ze snappen bijvoorbeeld niet waarom ik altijd moe,… ben. Wel weet ik dat ik in de voorbije jaren al zeker klierkoorts had en heb. Dit is ook waarom er hier tijdens het jaar niet echt iets opkwam, vermits ik al mijn energie in school stak en dit gelukkig toch beloond is. Naast de klierkoorts heb ik ondertussen blijkbaar nog infecties gehad (zien ze nu in onderzoeken), waardoor het mij nog meer vermoeide. Nu ja, die klierkoorts is niet het enige wat ik heb, maar ze weten ook niet goed wat. Wel weet ik dat ik me als een zombie voel en dan is het soms wat moeilijk om super vrolijke berichten voor jullie te schrijven. Ondertussen heb ik nieuwe onderzoeken gedaan en heb ik een hele reeks met van die natuurlijke pillen, vitaminen,… gekregen. Deze is ondertussen al eens aangepast. Het lijkt wel te beginnen werken, maar die natuurlijke dingen hebben natuurlijk hun tijd nodig. Ik heb er daarom ook over nagedacht en ik ga mij niet zozeer meer focussen om voor jullie iedere dag een bericht online te krijgen. Ik heb dan liever dat jullie af en toe iets leuks hebben om te lezen en hier heb ik ook meer plezier aan. En moest het vlotter gaan, komen er natuurlijk meer berichten. Want ja, ik vind bloggen nog steeds ontzettend fijn!

Vergeet me zeker niet te volgen op Twitter, Youtube en Instagram, waar ik geregeld iets plaats.

Be Sociable, Share!

7 Gedachten over “Flashback 2 & persoonlijk stukje

 1. Renate

  Leuke foto’s! Ik kan ook nooit genoeg krijgen van Harry Potter en ik wil zo graag de minions film zien!!
  Ik vind het heel naar voor je dat je ziek bent en vooral omdat ik het ook heb! Ik ben al minimaal 8 jaren chronisch ziek en ze wisten de eerste jaren bij mij ook niet wat het was. Ze noemde het zelfs na een tijdje psychisch, omdat ze gewoon niks konden vinden. Nu 8 jaren later heb ik een hele lange lijst aan diagnoses en dat geeft al heel wat rust – al kunnen ze me alsnog niet echt helpen, weet ik nu wel al een stuk meer wat er gaande is in mijn lichaam – dus ik hoop dat ze voor jou ook duidelijkheid kunnen krijgen! Ik weet ieder geval hoe naar het is en als je met een “lotgenoot” wilt praten, mag je me altijd mailen! (:

  Renate | MissRenate.nl | Bloglovin’ | Instagram

 2. Twinkelbella- Saskia

  Wat rot dat de artsen niks kunnen vinden terwijl je al zo lang ziek bent! Dat mensen dit niet snappen maakt je natuurlijk alleen nog maar meer onzeker. Ik wens je heel veel sterkte en liefs toe.

 3. La Mademoiselle Auteur bericht

  Dankje, en de film is echt een aanrader 🙂
  Amai, zo lang! En met dat psychisch snap ik totaal wat je bedoeld. Wat fijn dat je dan toch wat duidelijkheid hebt, zal dan best wat van je schouders afvallen na zoveel jaar. Is echt ontzettend lief van je! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *